A 412 oldalas évkönyv – amely a Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla-programjának támogatásával készült –  huszonnyolc sportág múlt esztendőben történt minden fontos utánpótlás-eseményéről beszámol, az eredménysorokban pedig megközelítőleg 15 ezer fiatal fedezheti fel a nevét.

up_evkonyv_2020_510x360-01

Az Utánpótlássport 2020-ban a szerzők visszaidézik a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyeket, portrékat közölnek az legeredményesebb fiatal sportolókról, a legáldozatkészebb edzőkről, továbbá valamennyi sportágról részletes éves összefoglaló olvasható a kiadványban. Igazi kuriózum: Álmaikban Tokió címmel külön fejezet foglalkozik azokkal az utánpótláskorú sportolókkal, akiknek esélyük van eljutni az erre az évre halasztott nyári olimpiára.

A kötet különlegessége, hogy az évkönyvet forgatók QR-kód leolvasó használatával – most első alkalommal – megtekinthetik az egyes írásokhoz kötődő kisfilmeket, amelyeket az Utanpotlassport.hu munkatársai forgattak az M4 Sport televízió Jövünk! című korosztályos magazinja számára.

A hatalmas kutatómunkát igénylő eredménysor biztosan egyedi dokumentuma a hazai sportéletnek: a 2020-ban rendezett összes korosztályos világverseny, illetve országos bajnokság dobogósainak, illetve – a vb-ket, Eb-ket illetően – magyar résztvevőinek neve szerepel az almanachban. Aki kíváncsi rá, hogy ő, vagy hozzátartozója, ismerőse benne van-e ebben az egyedülálló kiadványban, az kattintson IDE!

Ha utánpótláskorú sportoló, netán szülő, nagyszülő vagy, edzősködsz, sportvezetőként dolgozol, vagy egyszerűen csak a szívügyed a fiatalok a sportja, ennek a kötetnek ott a helye a könyvespolcodon.

Az Utánpótlássport 2020 szerkesztője: Bruckner Gábor; szerzői: Beke Zsombor, Bruckner Vince, Budai Zoltán, Fekete Tamás, Gy. Szabó Csilla, Jancsó Kornél, Kaposi Dávid, Krasznai Bence, Lakner Gábor, Pusztai Viola és Roska Emese Boglárka.

RENDELD MEG MOST a MediaBook Kiadó webshopjában, ITT!

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport