A héten a huszonhatodik forduló mérkőzéseit is lejátsszák a csapatok a leány kézilabda-bajnokság alapszakaszában, így a jövő hétvégén már csak a négyes döntő lesz hátra, amelynek ezúttal a nemrégiben épült szigetszentmiklósi SZKSK Csarnok ad otthont.

A szigetszentmiklósi SZKSK Csarnokban tartják a leány négyes döntőket Forrás: SZKSK

A szigetszentmiklósi SZKSK Csarnokban tartják a leány négyes döntőket  •  Forrás: SZKSK

Az alapszakaszban az FTC együttesei szerepeltek a legkiemelkedőbben: a zöld-fehérek az ifjúsági és a serdülőligát figyelembe véve ötvenből ötven találkozót nyertek, és ha nem rontanak az utolsó körben, meglesz a hibátlan alapszakaszmérleg is.

Az viszont már biztos, hogy a ferencvárosiak mindkét korosztályban a Keleti csoport első helyezettjeként jutottak be a négyes döntőbe, ami azt jelenti, hogy a nyugati másodikkal kezdenek majd, az ifik a Szombathellyel, a serdülők pedig az Érddel.

A Nyugati csoportot mindkét évjáratban a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia nyerte, amely a négyes döntők rendszeres résztvevőjével a DVSC-vel találkozik mindkét fronton. Nagy hiányzó lesz viszont a Győr, amely nélkül régen rendeztek legutóbb Final Fourt.

A mindent eldöntő tornát a jövő hétvégén tartják tehát Szigetszentmiklóson, szombaton az elődöntőket, vasárnap pedig a helyosztókat rendezik.

Az elődöntő párosítása az ifjúsági leánybajnokság négyes döntőjében:
FTC–Szombathely
NEKA–DVSC
Az elődöntő párosítása az ifjúsági leánybajnokság négyes döntőjében:
FTC–Érd
NEKA–DVSC

További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport