Jégkorong: Seregély Mira is az NCAA-ben folytatja a pályafutását

B. V. utanpotlassport.huB. V. utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.11.28. 19:30
Címkék
Bejelentették, hogy az Ontario Hockey Academy 17 éves játékosa, Seregély Mira az NCAA-ben, a Maine Egyetemen játszik a következő évadtól.

Az elmúlt napokban arról írtunk, hogy a 19 éves Papp Kristóf a Michigan Egyetem csapatának színeiben megszerezte a liga történetének első magyar pontját az NCAA-ben. Most pedig újabb jó hír érkezett a bajnokságból. A kanadai Ontario Hockey Academy együttese bejelentette, hogy a 17 éves Seregély Mira is az egyetemi ligában folytatja, méghozzá a maine-i intézmény színeiben.Seregély Mira is az egyetemi ligában folytatja, méghozzá a maine-i intézmény színeiben.

Seregély Mira az NCAA-ben, a Maine Egyetemen folytatja Forrás: Ontario Hockey Academy
Seregély Mira az NCAA-ben, a Maine Egyetemen folytatja Forrás: Ontario Hockey Academy

Seregély Mira az NCAA-ben, a Maine Egyetemen folytatja  •  Forrás: Ontario Hockey Academy

Közleményükben azt írják, hogy a magyar játékos 2019-ben csatlakozott a klubhoz, ahol az edzésmunkájával és a mérkőzésen nyújtott teljesítményével is kiemelkedett. Többször is képviselte hazáját különböző korosztályos eseményeken, és tagja volt az A csoportba jutott felnőttválogatottnak, amelynek az idén a kanadai Halifaxban lett volna a tornája, ha nem szól közbe a koronavírus-járvány. És biztosak benne, hogy az egyetemi ligában is megállja majd a helyét.

„Nagyon izgatott vagyok ettől a lehetőségtől, kíváncsi, mit hoz a jövőm az egyetemi ligában. Mindig is az egyik álmom volt, hogy elérjek idáig, de mindez nem sikerült volna az itteni csapattársaim és a családom nélkül– nyilatkozta Seregély Mira a bejelentés után.

További korosztályos hírekJÉGKORONGBANa sportági aloldalunkon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik