Úszás: videós műsorvezetőnek állt Késely Ajna

L. Á.L. Á.
Vágólapra másolva!
2020.06.11. 10:10
Eb-ezüstérmes úszónk, Késely Ajna videós műsorvezetőnek állT, beszélgetésre invitál érdekes embereket: első vendége a leukémiával megküzdő kosárlabdázó, Gereben Lívia volt.

Az egyik depressziós időszakot követően önkifejezésként, a másik súlyos betegségből adódóan, a kemoterápiát követően kényszerből vágatta le a haját. Most az Instagramon élő beszélgetés során találkozott egymással a mélypontról kikapaszkodó úszó, Késely Ajna és az elmúlt egy évben a leukémiával megküzdő kosaras, Gereben Lívia.

A két hölgy élőben, a nyilvánosság előtt „ismerkedett” egymással, cserélt eszmét sikerekről, örömökről, küzdésről, a koronavírus-járvány pozitív és negatív hatásairól és természetesen az előttük álló célokról.

Gereben kendőzetlen őszinteséggel beszélt betegségéről, arról, hogy családjával miként mentek keresztül életük legkeményebb kihívásán.

„Egyik nap még a pályán voltam, teljes erőbedobással játszottam, másik nap annyira rosszul éreztem magam, hogy feldagadt az ínyem, nem tudtam enni, nagyon rossz volt a közérzetem... Hatalmas volt a kontraszt. Amikor megtudtam, hogy beteg vagyok, tudtam, nem omolhatok össze, hiszen testileg és lelkileg is nekem kell megvívnom ezt a csatát. A testi fájdalmakkal nekem kell megküzdenem, ezért muszáj erősnek maradnom” – vallotta a húszesztendős kosaras, aki szerint a kemoterápia olyan volt, mint egy „falhoz lökés”. A betegsége alatt nyertek értelmet azok a szavak, hogy mit jelent gyengének lenni, ha fájdalmaid vannak vagy ha képtelen vagy enni.

A két sportoló arról is beszélt, mit érdemes feladni, eltolni, félrerakni a célok érdekében, s mindketten egyetértettek abban, hogy a magánéletet, a barátokat, a valódi örömforrásokat nem szabad kivenni a fókuszból, mert kellenek az emberek, a tettek, érzések, amelyek feltöltik őket a nagy küzdelmek megvívására.

A beszélgetés során szó esett női praktikákról, társkapcsolatokról és természetesen sok más, érdekes témáról.

Akit érdekel a Késely-show, jövő szerdán keresse őt az Instagram-oldalán!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik