Úszás: Petrov Iván már nem polgármesteri biztos

K. E.K. E.
Vágólapra másolva!
2021.03.29. 21:38
null
Petrov Iván (Fotó: Tumbász Hédi)
Győr polgármestere, Dézsi Csaba hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a jövőben nem Petrov Iván látja el a sportért felelős polgármesteri biztosi pozíciót.

 

Sajtótájékoztatót tartottak Győrben hétfőn, a város vezetése által kiadott közleményből és közzétett videóból kiderül, hogy a meghozott döntéseknek sportvonatkozása is van.

„A városvezetés átgondolta, mik a teendői, úgy döntöttünk, hogy nem toporgunk, nem hátranézünk, hanem előremenekülünk, így még erősebbek leszünk, mint eddig” – mondta el Dézsi Csaba polgármester, ennek kapcsán bejelentette, Petrov Iván nem folytatja polgármesteri biztosi munkáját a győri városházán.

Petrov Iván úgy nyilatkozott, hogy mivel több tanítványa is esélyes a tokiói részvételre, májustól kizárólag az olimpiai felkészülésre koncentrál.

Híreink szerint azonban nem az olimpiai felkészülés a szakítás oka a sportügyekben néha markáns véleményt megfogalmazó polgármester és a nemrég még teljes bizalmát élvező tanácsadó között, sőt, lehetnek még fordulatok az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik