Úszás: Hosszú Katinka újra támogatja a székely aláírásgyűjtést

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.11.03. 16:59
Hosszú Katinka újra csatlakozott a székelyföldiek által kezdeményezett aláírásgyűjtéshez, ezúttal a signiteurope.com feliratú kartont a kezében tartva kampányol a Facebookon.

A székelyek által indított kezdeményezés célja, hogy az EU egyik legnagyobb támogatási kerete, a kohéziós politika kezelje kiemelt figyelemmel azokat a régiókat, amelyeket nemzeti, etnikai, kulturális, vallási, nyelvi sajátosságok különböztetnek meg az őket körülvevő térségektől.

Korábban már indítottak aláírásgyűjtést, amelyhez a jeles magyar sportemberek, többek között Bölöni László és Kovács István mellett Hosszú Katinka is csatlakozott.

Az aláírásgyűjtés sikere érdekében a Gerilla.hu csapata indította el a Kartonnetvörk digitális mozgalmat, ebben kérik arra az érdeklődőket, hogy kartonlapra írják fel a Signiteurope.com feliratot, ezzel fotózzák le magukat, majd osszák meg a képet a közösségimédia-felületeken. Októberben a Barcelona–Ferencváros BL-meccsen az FTC szurkolói tartották a signiteurope.com feliratú kartont a Camp Nou előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik