Képek: meleg égövi edzőtáborban úszóink és kajakosaink

KOVÁCS ERIKA, PIRCS ANIKÓKOVÁCS ERIKA, PIRCS ANIKÓ
Vágólapra másolva!
2020.03.03. 13:32
null
Olasz Anna is élvezi a napsütést
Úszóink és kajak-kenusaink egy része meleg égövi edzőtáborban készül az idényre: az előbbiek Thaiföldön, utóbbiak Dél-Afrikában gyűjtik a kilométereket.

 

Dudás Miklós Dél-Afrikában fotózkodott
Dudás Miklós Dél-Afrikában fotózkodott

 

Újráznak az úszók, legalábbis néhányan közülük: Rasovszky Kristóf és Olasz Anna, Kenderesi Tamás és Kapás Boglárka, valamint a Kőbánya SC sportolói a januári háromhetes thaiföldi edzőtábor színhelyére tértek vissza néhány nappal ezelőtt, és a fárasztó edzések után szombat délutánonként és vasárnaponként rendre szerveznek maguknak egyéb programokat, természetesen ezek zöme a tengerparthoz köthető.

Ezekben a napokban két jól elkülöníthető csoportba sorolhatók a hazai kajak-kenusok: vannak, akik már túl vannak a meleg égövi edzőtáborozás első szakaszán, és vannak, akik mostanság kezdték, kezdik el a kilométergyűjtést a távoli vizeken. Nem kell hosszasan böngészni a fotókat, hogy megtudjuk, ki melyik tábort erősíti – Kopasz Bálint és Dudás Miklós friss, Dél-Afrikából megosztott fotója is jelzi, a két kajakos csak most kezdi a természetes D-vitamin-kúrát.

Kenderesi Tamás a parton
Kenderesi Tamás a parton

 

Kopasz Bálint kajak nélkül is bemerészkedett a vízbe
Kopasz Bálint kajak nélkül is bemerészkedett a vízbe

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik