Jótékonyság: az úszók árveréssel segítik az Izsányi családot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.04.16. 09:20
null
Segítenek az úszók (Fotó: <a href="https://www.facebook.com/uszoszovetseg/">facebook.com/uszoszovetseg</a>)
A Magyar Úszószövetség a hivatalos Facebookon-oldalán jótékonysági árverést hirdetett tragikus autóbalesetet szenvedett munkatársunk és családja megsegítésére.

„MOST SEGÍTENÜNK KELL

Nap nap után sok minden megérinti az ember lelkét, különösen az elmúlt időszakban – azonban az Izsányi család tragédiája a szokásosnál is mélyebbre hatolt sokunknál. Az alábbi posztból megismerhetőek a lélekszaggató részletek, hogy a középső gyermek elvesztése mellett a legkisebb Budának most rendkívüli támogatásra van szüksége, és akkor talán újra teljes életet élhet.

A Magyar Úszó Szövetség vezetői úgy döntöttek, a magyar úszócsalád segítő kezet nyújt – felajánlunk árverésre egy, a magyar válogatott tagjai által aláírt pólót. A képen Milák Kristóf, Kapás Boglárka és Kós Hubert mutatja a becses ereklyét, amelyet a MÚSZ árverésre bocsát. Az alábbi linken várjuk a felajánlásokat (ez egy Vatera-fiók, így tudjuk biztosítani a transzparenciát), a licit április 25-én, vasárnap éjfélkor zárul – a befolyt összeget pedig haladéktalanul átutaljuk a CsodaCsoport Alapítványnak, és reménykedünk, hogy Buda intenzív robotos neuro-rehabilitációja elkezdődhessék. Hajrá, Buda, megcsinálod!” – olvasható az úszószövetség Facebook-oldalán.

A licit ide kattintva érhető el!

Az Izsányi család tragédiájáról itt olvashat bővebben!

Buda gyógykezelése a CsodaCsoport Alapítvány számlaszámán keresztül is támogatható:

CsodaCsoport Alapítvány

K&H Bank 10401983-50526970-69541012

IBAN: HU80 10401983-50526970-69541012

SWIFT: OKHB HUHB

Közlemény: “Buda”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik