Ajánló: okok a Balaton-átúszás elhalasztása mögött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 17:10
A nem megfelelő időjárási körülmények miatt másodszor is elhalasztották a 36. Lidl Balaton-átúszást. A háttérről Máth István, a rendező BSI ügyvezető-versenyigazgatója beszélt a csupasport.hu-nak.

Nem mondhatnánk, hogy kegyeibe fogadta az időjárás a 36. Lidl Balaton-átúszást. Az eredetileg június 30-ára tervezett tóátúszást másodjára, június 7-én sem tudják megtartani, erről döntöttek csütörtökön, így a következő tervezett időpont a július 14-e.36. Lidl Balaton-átúszást. Az eredetileg június 30-ára tervezett tóátúszást másodjára, június 7-én sem tudják megtartani, erről döntöttek csütörtökön, így a következő tervezett időpont a július 14-e.

„Múlt héten annyira egyértelmű volt a helyzet, hogy már szerdán eldőlt, halasztunk, most azonban egy nappal későbbre tolódott a döntés” – jegyezte meg Máth István, a rendező BSI ügyvezető-versenyigazgatója, aki a csupasport.hu oldalon részletesen beszél arról, milyen alapon döntenek a halasztásról.

És ahogy májusban is közöltünk egy 15 oldalas válogatást honlapunk havi cikkeiből, úgy természetesen elkészült látványos júniusi lapozgatónk is: magyar nindzsa, Dombi-sztorik, Mount Everest-hódítás és sok minden más újratöltve!

Íme, a Csupasport cikkgyűjteménye.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik