Tokió 2020: Örök emlék, amit a szurkolóktól kaptam – Berki Krisztián

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2021.07.21. 12:43
Berki Krisztiánhoz bárki odamehet az utcán, az olimpiai bajnok tornász ma is szívesen idézi fel a londoni győzelmét. A budapesti Millenáris parkban megtekinthető Világraszóló Bajnokaink olimpiai kiállítás megnyitóján az NSO Tv-nek is felidézte a 2012-es eseményeket.

„Az olimpiai érem az mindig olimpiai érem marad, s azok az élmények, amit a szurkolóktól, az emberektől kaptunk, örökre megmaradnak bennünk. Ez nagyon fontos és jó része az életünknek. Nekem rengeteg pozitívumot adott, hozzám bármikor oda lehet jönni nyugodtan, szívesen idézem fel a londoni olimpián történteket. Ezek sportolóként és magánemberként is nagyon fontos emberi dolgok” – mondta a lólengésben nemcsak olimpiai bajnoki címet szerző, hanem háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok tornász, aki jelenleg a Magyar Tornaszövetség sportigazgatójaként dolgozik.

Videónkban természetesen szóba került a tokiói olimpia, beszélt a tornászok esélyeiről, illetve bemutatta azt a tárgyat is, amely hozzá köthető, és megtekinthető a Millenáris parkban látogatható olimpiai kiállításon.

A TOKIÓI OLIMPIA PROGRAMJA!

A Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja: Kovács Erika, Nedelykov Tamás, Szűcs András (szöveg), Mirkó István, Tumbász Hédi (fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik