Videó: érdekli egy összeizzadt hajpánt? Két nő összeveszett rajta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.17. 20:14
null
A két hölgy nem tudta eldönteni a vitát, kivezették őket (Fotó: David Crosling – AAP)
Általánosságban mondhatjuk, hogy az illendőség jellemzi a teniszmérkőzéseken részt vevő közönséget, ám ha valamit, ezt biztosan nem mondhatjuk el a minap Arina Szabalenka és Katie Boulter Australian Open-mérkőzését megtekintő két hölgyről.

Aki látott már teniszmérkőzést, tudja, hogy a sportolók az összecsapás végeztével gyakran adnak aláírásokat, vagy ajándékozzák meg felszerelésük valamely darabjával a közönség szerencsés tagjait. Így tett Szabalenka is, amikor a nézők közé dobta – vélhetően a meccs alatt összeizzadt – hajpántját.

Az első sorokban helyet foglaló két hölgy azonban képtelen volt eldönteni a vitát arról, hogy melyiküket illeti az ajándéknak szánt sporteszköz, így aztán hosszú percekig húzták-vonták egymás között a hajpántot.

Az eseményt fotózó AAP egyik munkatársa, Hamish Blair az abc.net.au-nak elmondta: az egyik hölgy közölte, akár egész nap képes a helyszínen maradni a hajpántért. Mikor a többi néző rájött arra, mi is történik, a fotós elmondása szerint mindenki nevetésben tört ki.

Mivel egyikük sem volt hajlandó feladni a harcot, a biztonságiak közbeléptek, és kivezették őket az Melbourne Arenából.

Tennis24.com on Twitter

THIS HAPPENED after Aryna Sabalenka threw in her hairband... #AusOpen https://t.co/keGdxRL5y2



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik