Tokió 2020: Nem tudjuk, mi hogyan lesz – Hosszú Katinka

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.03.25. 21:13
null
Babos Tímea és Hosszú Katinka élőben csevegett egymással (Fotó: www.facebook.com/babostimiofficial)
Babos Tímea és Hosszú Katinka szerda este az Instagramon élő videóban beszélgetett egymással.

„Mi most egyelőre szinten tartunk, és hát nem is tudjuk, hogy mi hogyan lesz, mikor lesz az olimpia. Szomorúak vagyunk, hogy elmarad”– árulta el Hosszú Katinka a jó kedélyű beszélgetés során, majd Babos Tímea is megosztotta a gondolatait.

„Nekünk lett volna az olimpiáig még két Grand Slam, azok elmaradnak, úgyhogy nem tudom még, mi lesz addig. Annyi biztos, hogy ennyi szabadidőm még sosem volt, illetve ilyen időszak, amikor ennyire sok idő telt el két verseny között. Most random edzéseket végzek, olyanokat, amelyek nem »teniszesek«.

A teniszező hozzátette, fogalma sincs, mikor lesznek újra versenyek, noha a jelenlegiek szerint április 15-ig áll a teniszvilág.

A háromszoros olimpiai bajnokot a csúcsforma időzítéséről is kérdezték.

„Most, hogy itt ez az új sorozat, már sok versenyünk van, de régen egy évben tulajdonképpen csak egyszer úsztunk igazán gyorsan.”

Babos Tímea is reagált.

„Van alapozás november és december környékén, de csúcsforma nálunk igazából nincsen. Évente van négy Grand Slam, ezek a legfontosabbak események, de szerintem nem tudnám megmondani magamról, hogy mikor vagyok csúcsformában.”

Babos érdekességként elárulta Hosszú Katinkának, hogy édesapja miatt eredetileg úszónak készült, ám hamar rájött, hogy nem az ő sportága, neki szüksége van a labdára, az úszást már csak nézi. A kérdésre, miszerint melyik a kedvenc országuk, a két hölgy egybehangzóan Olaszországot mondta, Babos továbbá Ausztráliát is nagyon szereti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik