Tenisz: Zverev tagadja, hogy bántalmazta volt barátnőjét

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.10.30. 19:39
null
Zverev tagadja, hogy bántalmazta volt barátnőjét (Fotó: AFP)
A férfi teniszezők világranglistáján hetedik helyen álló német Alexander Zverev tagadja, hogy bántalmazta volt barátnőjét, Olga Saripovát.

 

A korábbi orosz teniszező előbb közösségi oldalán egy nem nevesített volt barátját vádolta bántalmazással, majd csütörtökön a Championat orosz portálnak elárulta, hogy Alexander Zverevre utalt. Saripova állítása szerint a tavalyi US Open előtt egy New York-i hotelben Zverev párnával próbálta megfojtani, és a fejét a falba verte. Hangsúlyozta: abban a pillanatban halálfélelme volt.

A német játékos – aki az elmúlt két hétvégén ATP-tornát nyert Kölnben – szintén közösségi oldalán válaszolt az őt ért vádakra. Kiemelte, Saripovával gyerekkoruk óta ismerik egymást, és nagyon sajnálja, hogy ilyen kijelentéseket tett, amit visszautasít, mivel nem felel meg a valóságnak.

„Egy párt alkottunk, de annak már régen vége van. Miért most mond ilyeneket Olga, érthetetlen számomra. Nagyon bízom benne, hogy mi ketten megtaláljuk a módját annak, hogy tárgyilagosan és egymást tiszteletben tartva vegyük fel újra a kapcsolatot” – mondta Zverev, aki csütörtökön szintén közösségi oldalán jelentette be, hogy apa lesz, és nagyon várja gyermeke megszületését.

Hozzátette: a leendő édesanyával, Brenda Pateával nem alkot egy párt, de ez aligha okoz majd problémát a gyerek nevelésében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik