Tenisz: Wawrinka és Thiem is kiesett Marbellában

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.03.30. 08:07
null
Stan Wawrinka vereséggel tért vissza (Fotó: AFP)
Két nagy visszatérő, a svájci Stan Wawrinka és az osztrák Dominic Thiem is az első fordulóban búcsúzott a Marbellában zajló 135 ezer euró (50 millió forint) összdíjazású salakpályás challenger tenisztorna férfiversenyében – írja az MTI.



A magyar szövetség beszámolója szerint a 37. születésnapját hétfőn ünneplő, 385 nap után visszatért Wawrinka 6:2, 6:4-re kapott ki kedden a svéd Elias Ymertől, míg az osztrák játékos 280 nap kihagyás után 6:3, 6:4-re veszített az argentin Pedro Cachinnal szemben.

Thiem ezt megelőzően legutóbb tavaly júniusban játszott tétmérkőzést, de mivel megsérült a csuklója, hosszú kihagyásra kényszerült, és a világranglista ötvenedik helyére csúszott vissza. Wawrinka (242.) két lábműtétje miatt nem játszhatott több mint egy évig.

A két Grand Slam-tornagyőztes teniszező közül az osztrák legközelebb a marokkói Marrákesben, majd Monte-Carlóban és Belgrádban versenyez. Monacóban a svájci is ott lehet, mivel szabadkártyát kapott.

A marbellai torna 115 ezer dollár összdíjazású női versenyében Udvardy Panna, a világranglista 83. helyezettje sikerrel vette az első után a második fordulót is: szerdán kora délután 6:3, 7:6-ra nyert a német Nastasja Mariana Schunk (243.) ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik