Tenisz: megszületett Rafael Nadal kisfia

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.10.09. 18:41
null
Megszületett Nadal és Perello gyermeke, Rafael Nadal Perello (Fotó: AFP)
Szombat délután megszületett Rafael Nadal és María Perello kisfia, Rafael Nadal Perello. Az édesanya és a baba is jól vannak.

 

Szombat délután megszületett Rafael Nadal kisfia, Rafael. Spanyol szokások szerint a gyermek megkapta mindkét szülő vezetéknevét. A spanyol média információi szerint augusztusban orvosai tanácsára María Perello befeküdt egy kórházba Mallorcán, megelőzve esetleges komplikációk fellépését, és nem is javasolták neki a mozgást.

Nadal a Laver-kupát követően elmesélte, hogy a családi nehézségek miatt mennyire kihívásokkal teli volt az elmúlt időszak számára.

„Nem vagyok jól – mondta Roger Federer utolsó mérkőzését követően, ahol a két régi rivális ezúttal párosban együtt lépett pályára Európa csapatának színeiben.– Nehéz hetek voltak. Keveset aludtunk, egy kis stressz, a dolgok kicsit bonyolultabbak voltak otthon a megszokottnál. Ez a fajta nyomás, amivel meg kellett birkózni, más a karrier során megtapasztalt nyomáshoz képest.”

Szerencsére a kismama és a gyermek is jól vannak. Nadal folytatja az edzéseket, és a párizsi 1000-es versenyen tervezi folytatni a szezonját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik