Tenisz: korábbi edzőjével folytatja a munkát Babos Tímea

Vágólapra másolva!
2020.10.20. 22:38
null
Két év után újra Thomas Drouet lett Babos Tímea edzője (Fotó: babostimea.hu)
Babos Tímea pénteken a hivatalos Instagram-oldalán bejelentette, hogy amerikai edzőjével, Mike Joyce-szal úgy döntöttek: nem folytatják a közös munkát, s kedden este már ki is derült, hogy korábbi trénerével, Thomas Drouet-val folytatja tovább.

Mike Joyce tavaly nyáron csatlakozott Babos Tímea stábjához. Az eltelt bő esztendőben a magyar teniszező – női párosban, a francia Kristina Mladenovic oldalán – a WTA-világbajnokságot, az Ausztrál nemzetközi bajnokságot és a minap véget ért Roland Garrost is megnyerte, igaz, ezeken a tornákon a Joyce-éra előtt is diadalmaskodott már.

Kedden este aztán az is kiderült, hogy Babos a továbbiakban korábbi edzőjével, a francia Thomas Drouet-vel folytatja tovább.

„A maszk miatt senki nem szúrta ki, de a Roland Garrosra már Thomas kísért el. Tulajdonképpen a párizsi Grand Slam volt a teszt, amit néhány nap közös munka előzött meg, és mivel sikerült Kikivel címet védenünk, úgy döntöttünk, bejelentjük, hogy folytatjuk a közös munkát” – idézte a molcsapat.hu Babos Tímeát.

Drouet és Babos 2018 szeptemberéig négy és fél éven keresztül már dolgozott együtt, ám akkor úgy érezték, kifáradt a szakmai kapcsolatuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik