Tenisz: ismét félbeszakadt Jani Réka meccse Belgrádban

MTI/K. B.MTI/K. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.20. 15:56
null
Még mindig nincs vége Jani Réka meccsének (Fotó: Dömötör Csaba)
Eső miatt ismét szünet van a selejtezőből érkező Jani Réka nyolcaddöntőjében a 235 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású belgrádi női salakpályás tenisztornán – közölte az MTI.

 

A világranglistán 220. játékos a nyitókörben a cseh Tereza Martincovát (94.) búcsúztatta, majd szerdán az orosz Ana Kalinszkajával (111.) találkozott, ám – ahogyan arról beszámoltunk – a meccs 2:0-s magyar vezetésnél eső miatt félbeszakadt.

A csütörtöki folytatásban hét gém után már öt bréknél jártak a játékosok, 3:4-nél a 29 éves magyar ápolást kért a combjára. Ezután már csak egy játékot tudott hozni a nyitó szettben, amelyet egy óra alatt elveszített. A második szettben Jani türelmes játékkal 3:0-ra, majd 5:1-re elhúzott – közben Kalinszkaja dühében összetörte és eldobta az ütőjét –, majd kiegyenlített úgy, hogy a második felvonásban adogatóként csupán egy pontot bukott.

Ezután újra csapadékosra fordult az időjárás a szerb fővárosban, a játékosok az öltözőbe vonultak, a pályákat pedig letakarták a szervezők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik