Tenisz: Ismertek, sosem adom fel! – Babos Tímea

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.05.17. 20:55
Babos Tímea hivatalos Instagram-oldalán tett közzé hosszabb bejegyzést, amelyben elmondta, bár kikapott a belgrádi ATP 250-es tenisztorna első fordulójában, ismét önmaga lehetett a pályán.

„Az elmúlt hónapok nem éppen úgy alakultak, ahogy terveztem volna. Január egészen jól indult, hiszen felkvaliztam magam az AO-re, nyertem egy kört a főtáblán, és tényleg úgy éreztem, hogy lassan, de biztosan haladok előre egyéniben is újra” – kezdte gondolatait az egyes WTA-világranglista 107. helyén álló magyar teniszezőnő. Hozzátette, ezt követően volt a botránya edzőjével, valamint Kristina Mladenoviccsal, de mire kezdte volna ismét összeszedni magát, elkapta a koronavírust, és karanténba került.„Az elmúlt hónapok nem éppen úgy alakultak, ahogy terveztem volna. Január egészen jól indult, hiszen felkvaliztam magam az AO-re, nyertem egy kört a főtáblán, és tényleg úgy éreztem, hogy lassan, de biztosan haladok előre egyéniben is újra” – kezdte gondolatait az egyes WTA-világranglista 107. helyén álló magyar teniszezőnő. Hozzátette, ezt követően volt a botránya edzőjével, valamint Kristina Mladenoviccsal, de mire kezdte volna ismét összeszedni magát, elkapta a koronavírust, és karanténba került.

„Azt hittem, hogy könnyebb lesz visszatérnem a betegség után, de tévedtem. Folyamatosan próbáltam erőltetni a dolgokat, de a pulzusom csak nem akart helyreállni. Amikor már a doktorok engedték, hogy teljes bedobással eddzek, akkor a bemelegítés után mindig 191 volt a pulzusom” – folytatta gondolatait Babos Tímea.

Azt is leírta, hogy nagyon szeretett volna már versenyezni, és igaz, még lehet, hogy nem teljesen készen, de elindult a belgrádi tenisztornán. Hozzátette, stresszes volt, és kikapott egy háromórás mérkőzésen, ám aznap délután már újra edzett, és azóta sem állt meg.

„Ismertek, sosem adom fel! Bevallom, voltak baromi nehéz percek, de egy számomra nagyon fontos ember azt mondta, a nehézségeket azok kapják, akik elbírnak vele. Akarok, küzdök, csinálom a dolgom, de ami a legfontosabb, hogy szeretem, amit csinálok, és szeretem magát a teniszt!” – zárta gondolatait a magyar teniszezőnő.

Babos a belgrádi torna első fordulójában 6:2, 4:6, 6:3-asvereséget szenvedettaz argentin Nadia Podoroska ellen.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik