Tenisz: érdekes ötlet, kutyákkal akarták helyettesíteni a labdaszedőket – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.01. 13:57
null
Kutyákkal valószínűleg még lassabban érne véget egy teniszmeccs
Érdekes tervvel álltak elő a wimbledoni tenisztornára – a labdaszedő fiúkat és lányokat kutyákkal helyettesítették volna, ám a „remek” ötlet viszonylag hamar megbukott: a kutyák nem voltak hajlandóak visszaadni a labdákat a játékosoknak.

 


A ManyPets biztosító korábban arra buzdította a szervezőket, hogy inkább az ember legjobb barátai vegyenek részt a teniszmeccseken a tizenéves önkéntesek helyett labdaszedőként.

A Wilton Teniszklubban végeztek egy kísérletet, ahol számos kutyát tettek próbára. Az állatok minden fronton remekeltek, kivéve azt az egyet, ami számít: hiába voltak fürgék és gyorsak, eszük ágában sem volt megszabadulni a labdától.

A teniszklub koordinátora, Martin Schiller azt mondta a Daily Starnak, hogy „a játékosok kötélhúzó verseny közepén találták magukat.”

A kudarc nem sokkal azután következett be, hogy a ManyPets vezérigazgatója, Oke Eleazu felszólította a wimbledoni szervezőket, fontolják meg a 2023-as versenyen a „labdakutyákat”.

Ez egyébként azt jelentené, hogy nagyjából ezer fiatal maradna munka nélkül – általában ennyien jelentkeznek a wimbledoni tornára.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik