Babos Tímea (Fotó: Facebook/Timea Babos)


„Nem tudom, hogy büntetlenül meddig mehet el a Facebook közönsége, de biztos, hogy az irány nem jó – jelentette ki Babos Csaba, Babos Tímea édesapja, a magyar a női teniszválogatott szövetségi kapitánya. – Nem biztos, hogy megfelelő, ha a sportoló nem olvas kommenteket. Ott van mellette a többdiplomás nővére kommunikációs szakemberként, aki szűri a dolgokat. Egy tizenéves pályafutás alatt egyszer-kétszer meg lehet szólalni.”

„Hat hét után jött haza, nem volt könnyű túra. A születésnapja előtt, egy százezer dolláros torna után borult ki, akkor, amikor sérülések, betegségek, lelki csapások után kezdett felépülni, és jól játszani. Azok az emberek, akik nem vállalják a nevüket, személyiségüket, a mondataikért nem vállalnak felelősséget, nem a legjobbat teszik vele.”

„Olyanokat írnak, hogy meg foglak ölni, mert elvesztettem rajtad nem tudom én mennyi pénzt, mert rád fogadtam. Átfogó a paletta, sokszor felhívtak, hogy ezt és ezt a meccset meg kellene nyerni vagy el kellene veszíteni. Főleg az utóbbi. A fogadási csalás eléggé elterjedt a teniszben, de más sportban is. Nem könnyű ezeket kivédeni.”

A teljes interjú

Sportrádió · 05.17. Babos Cs