Sportrádió: „Olyanokat írnak, hogy megöllek, mert vesztettem rajtad”

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.05.18. 11:30
null
Babos Tímea (<a href="facebook.com/babostimiofficial/photos/pcb.1078908702838648/1078908536171998/" target="_blank">Fotó: Facebook/Timea Babos</a>)
A Sportrádió és Babos Csaba beszélgetésének egyik alapját a lánya, Babos Tímea május 9-i Facebook- és Instagram-posztja adta. A kiváló teniszezőnő a japán Hibino Naóval oldalán megnyerte párosban a floridai Bonita Springsben rendezett salakpályás női tenisztornát, ami után hosszú bejegyzést közzé téve üzent a rosszakaróinak.


„Nem tudom, hogy büntetlenül meddig mehet el a Facebook közönsége, de biztos, hogy az irány nem jó – jelentette ki Babos Csaba, Babos Tímea édesapja, a magyar a női teniszválogatott szövetségi kapitánya. – Nem biztos, hogy megfelelő, ha a sportoló nem olvas kommenteket. Ott van mellette a többdiplomás nővére kommunikációs szakemberként, aki szűri a dolgokat. Egy tizenéves pályafutás alatt egyszer-kétszer meg lehet szólalni.”

„Hat hét után jött haza, nem volt könnyű túra. A születésnapja előtt, egy százezer dolláros torna után borult ki, akkor, amikor sérülések, betegségek, lelki csapások után kezdett felépülni, és jól játszani. Azok az emberek, akik nem vállalják a nevüket, személyiségüket, a mondataikért nem vállalnak felelősséget, nem a legjobbat teszik vele.”

„Olyanokat írnak, hogy meg foglak ölni, mert elvesztettem rajtad nem tudom én mennyi pénzt, mert rád fogadtam. Átfogó a paletta, sokszor felhívtak, hogy ezt és ezt a meccset meg kellene nyerni vagy el kellene veszíteni. Főleg az utóbbi. A fogadási csalás eléggé elterjedt a teniszben, de más sportban is. Nem könnyű ezeket kivédeni.”

A teljes interjú

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik