Roland Garros: Tóth Amarissáék kikaptak a junior párosok döntőjében

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.12. 12:43
A 18 éves Tóth Amarissa Kiara az orosz Maria Bondarenko oldalán 2:0-ra elveszítette a junior Roland Garros páros leányversenyének fináléját.

Tóth Amarissa Kiara és Maria Bondarenko az első helyen kiemelt Alexandra Eala, Okszana Szelehmetyeva fülöp-szigeteki-orosz duó ellen játszott a francia nyílt teniszbajnokság (Roland Garros) junior páros leányversenyének döntőjében.
Az első szettet 6:0-ra veszítette el a magyar teniszező és párostársa. A második játszmában 4:2-re is vezettek Tóthék, de végül 7:5-re kikaptak. Tóth Amarissa Kiara és Maria Bondarenko az első helyen kiemelt Alexandra Eala, Okszana Szelehmetyeva fülöp-szigeteki-orosz duó ellen játszott a francia nyílt teniszbajnokság (Roland Garros) junior páros leányversenyének döntőjében.
Az első szettet 6:0-ra veszítette el a magyar teniszező és párostársa. A második játszmában 4:2-re is vezettek Tóthék, de végül 7:5-re kikaptak.

ROLAND GARROS, PÁRIZS
JUNIOR LEÁNY PÁROS, DÖNTŐ
Alexandra Eala (fülöp-szigeteki), Okszana Szelehmetyeva (orosz)–Tóth Amarissa Kiara, Maria Bondarenko (orosz) 2:0 (6:0, 7:5)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik