Australian Open: kivezették a Djokovicsot gúnyoló nézőket – videó

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.19. 15:17
null
Eleget tettek Djokovics jogos kérésének (Fotó: Getty Images)
Az Australian Open csütörtöki napján Novak Djokovics négy játszmában győzött Enzo Couacaud ellen. A negyedik szett elején Djokovics megelégelte az őt egész mérkőzés során kiabálva gúnyoló néző viselkedését, és megkérte a játékvezetőt, hogy rendelje el az illető kivezettetését. A kérésnek végül eleget tettek.


„Kiküldenéd ezt a csávót? Egész este, egész este ezt csinálja. Mit fogsz vele tenni? Kivezettetheted? Akkor kérd meg a szervezőket, kérlek. Tudod, ki az. A csávó az agyán kívül van, annyira részeg, az első pont óta provokál, nem azért van itt, hogy teniszt nézzen. Csak bele akar mászni a fejembe, úgyhogy azt kérdezem tőled, mihez fogsz ezzel kezdeni? Te legalább tízszer hallottad őt, én legalább ötvenszer. Miért nem küldöd ki őt a stadionból?” – kérte kulturált módon Djokovics a játékvezetőt, akinek a hangját sajnos nem lehet hallani.

 


A provokáló néző és három társa a „Hol van Wally?” (Amerikában „Hol van Waldo?” néven ismert) – című, gyerekeknek szóló könyv főszereplőjének, Wallynak öltözött be. A következő térfélcserénél kivezették a delikvenseket, tehát aki ezek után Wallyt kereste, az a Rod Laver Arénában már biztosan nem találta meg.


AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE (76 500 000 ausztrál dollár, kemény pálya)
FÉRFI EGYES
2. FORDULÓ (a 32 közé jutásért)

Djokovics (szerb, 4.)–Couacaud (francia) 6:1, 6:7 (5–7), 6:2, 6:0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik