Anna Veith a pjongcsangi ezüstérmével (Fotó: AFP)

 

Veith a 2015-ös söldeni világkupa előtt súlyos térdsérülést szenvedett, keresztszalagja és oldalsó szalagja is elszakadt, hosszú időt vett igénybe a felépülése – most a négy év alatt megélt útját foglalta össze Instagram-oldalán.

A mosolygós arcok, a sikerekről szóló pillanatok közé bizony egy „horrorkép” is bekerült, az egyik fotón a műtét alatt szétnyitott térde látható, amely sokkoló lenyomata az élsportolói pálya nehézségeinek.

„Az olimpiának vége, s ez az én történetem – Szocsitól Pjongcsangig, az aranytól az ezüstig, a mennyországtól a pokolig, a fájdalomtól a boldogságig. Mindezek után csak nagyon hálás vagyok. Óriási köszönet azoknak, akik segítettek elérni a céljaimat, és a nehéz időkben is ott voltak velem” – írta bejegyzésében.

olympics are over and this is my story from sochi to pyeongchang - from gold to silver - from heaven to hell - from pain to happiness. after all I'm just sooo thankful!!! big thanks to everyone who was helping me reaching my goals and being there in all the hard times! #everystep #makeyourdayahappyday #imherzenzart #momentintime #championstrainwithtechnogym #myperfectfit

50.2 ezer kedvelés, 581 hozzászólás - Anna Veith (@anna.veith) Instagram-hozzászólása: "olympics are over and this is my story from sochi to pyeongchang - from gold to silver - from..."


Az album összes képének megtekintéséhez kattintson a nyilakra!