Rp. gyorskorcsolya: „Az eddig közösen felépített utat szeretnénk folytatni” – Liuék arról, miért készülnek Kínában

Vágólapra másolva!
2022.08.08. 12:01
Mint megírtuk, Liu Shaolin és Liu Shaoang az Instagramon közös bejegyzésben tudatta, hogy a következő szezonban Kínában, Csang Csing Lina és Dzse Szu Csun irányításával készülnek.

Alig egy hónapja, július 12-én robbant a(z első...) bomba: a Magyar Országos Korcsolyázószövetség (MOKSZ) közleményben tudatta, hogy távozik a válogatott éléről Csang Csing Lina – a kínai edzőnő visszatért hazájába. Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang hétfő délelőtt 11 órakor, közös Instagram-bejegyzésben tudatta, az eddig közösen felépített utat folytatni szeretnék:

15 év közös munka, sok kihívás, sok nehézség, de még több felejthetetlen pillanat és siker. Lina a sport mellett az életre is nevelt minket, amiért a legnagyobb szeretettel és feltétel nélküli bizalommal állunk hozzá. Az eddig közösen felépített utat szeretnénk folytatni, ezért úgy döntöttünk, hogy az idei felkészülést is együtt kezdjük el. Most egy darabig távol leszünk, de természetesen mindenhol aktívak maradunk, és hamarosan találkozhattok velünk!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik