Műkorcsolya: Tóth Ivett örül neki, hogy rockercsajnak hívják

Vágólapra másolva!
2018.03.07. 18:27
Tóth Ivett a DIGI Sport híradójának elárulta, milyen körülmények között választotta ki a nagy sikert aratott olimpiai rövidprogramjához a zeneszámot, és arról is beszélt, hogy bizony nem ez volt az utolsó különleges választása. A közelgő milánói műkorcsolya-vb-n ismét szeretné lenyűgözni a nézőket, egyúttal a bírókat is.

„Egy bulinak lehetne felfogni, hiszen ez lesz életem első olimpiája, és szeretném élvezni” – nyilatkozta még a pjongcsangi játékok előtt Tóth Ivett, aki tudja, hogy a bulihoz bizony jó zene is kell. A műkorcsolyázó az AC/DC Thunderstruck című zeneszámára előadott rövidprogramjával egy csapásra világhírű lett, és őt nézve, hallgatva a nézők közül millióknak támadhatott bulizhatnékja.„Egy bulinak lehetne felfogni, hiszen ez lesz életem első olimpiája, és szeretném élvezni” – nyilatkozta még a pjongcsangi játékok előtt Tóth Ivett, aki tudja, hogy a bulihoz bizony jó zene is kell. A műkorcsolyázó az AC/DC Thunderstruck című zeneszámára előadott rövidprogramjával egy csapásra világhírű lett, és őt nézve, hallgatva a nézők közül millióknak támadhatott bulizhatnékja.

„Nyáron néztünk zeneügyileg, és ezen akadtunk meg a YouTube-on a szüleimmel. Már régóta ismertem ezt az együttest, megfogott az a hangulat, ami egy ilyen koncerten van, ez volt a fő szempont a kiválasztásnál” – mesélte a Sport24-nek Tóth Ivett, aki azt sem bánja, hogy a médiában több helyen rockercsajnak nevezték, sőt. „Elég sok helyen hívtak így, de én nagyon örülök neki, hogy ez rám ragadt.”

Az amerikai Time Magazin kiválasztotta azt a nyolc olimpikont, aki nem nyert érmet, mégis elkápráztatta a nézőket Dél-Koreában. Tóth Ivett is felkerült a listára. „Nagyon örültem neki, és megmondom őszintén, nagyon meglepett, hogy ennyire felkapott lett és ennyi embernek megragadta a figyelmét a programom, úgyhogy azon gondolkodunk, hogyan lehetne ez még tökéletesebb, hogy akár a világbajnokságon is hasonló érzéseket tudjunk kiváltani a bírókból és a nézőkből is.”

„Nagyon sok szurkolótól kaptam üzenetet a Facebookon és más közösségi oldalakon a rövidprogram után, hogy nagyon tetszett nekik, amit láttak, és ez nagyon-nagyon jó érzés és nagyon motiváló volt, mert szerencsére kellett még kűrt is futnom az olimpián, és így könnyebb is volt odaállni” – fogalmazott a 19 éves sportolónő, aki végül 23. lett a téli olimpián.

Az Eb-nyolcadik műkorcsolyázónak pedig biztos, hogy nem ez volt az utolsó különleges választása. „Vannak még ötleteink, vannak még zenék a tarsolyunkban, de szezonról szezonra ezek általában meglepetések szoktak lenni, úgyhogy maradjanak most is azok.”

Hogy milyen hatással lesz a későbbiekben a nézőkre és a bírókra Tóth Ivett, az legközelebb a másfél hét múlva, hétfőn kezdődő milánói világbajnokságon derül ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik