Csupasport: lehet utazni a szlovén síparadicsomokba!

Vágólapra másolva!
2021.01.04. 17:20
Háromrészes, a szlovén síterepeket bemutató sorozatunk első állomásán az ország északnyugati csücskébe látogatunk, ahol a Kranjska Gora-i és a kanini pályák várják a sízőket.

Rövid, három részből álló összeállításunkban olyan szlovén síterepeket mutatunk be, amelyek a járványügyi korlátozások figyelembevételével december óta látogathatók. Elsőként a szlovén-osztrák, illetve a szlovén-olasz határ közelében fekvő Kranjska Gora és Kanin-Sella Nevea síközpontokba kalauzoljuk el olvasóinkat.

Fontos információ, hogy mielőtt nekivágnánk Szlovéniának, a budapesti szlovén nagykövetségnél tájékozódjunk az aktuális hóhelyzetről és járványügyi előírásokról, amelyek az ottani sípályákra vonatkoznak!

Köztudott, hogy Kranjska Gora elsősorban a kezdők és az újrakezdők síparadicsoma, mivel a pályák kifejezetten könnyűek. Ha pedig unjuk a lejtőn síelést, próbáljuk ki a hét sítúraterep valamelyikét – egyikben sem csalódunk!

További információkat, jegyárakat, a sípályák minőségét és a nyitva tartási időket megtudhatja a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik