AranyPengék: hatalmas érdeklődés övezte a könyv dedikálását

Vágólapra másolva!
2018.11.28. 10:29
Hatalmas érdeklődés övezte az AranyPengék című könyv dedikálását – olimpiai bajnok short trackeseink hivatalosan csak kedden látták el kézjegyükkel az aranyéremről is szóló kiadványt.

„Vajon mennyien lesznek?” – a kérdés alig hangzott el a rendőrségi kisbuszon – mert igen, a Pjongcsangban olimpiai aranyérmet szerző rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tagjai, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba, valamint a két edző, Csang Csing „Lina” és Bánhidi Ákos rendőri felvezetéssel érkezett az esti csúcsforgalomban a budapesti Allee bevásárlóközpontba a történelmi diadalról (is) szóló AranyPengék című könyv dedikálására –, amikor csörgött a telefon, és a könyvesboltból az a tájékoztatás érkezett, hogy gyakorlatilag egy gombostűt sem lehet már leejteni.

A fiúk persze nem csak ezért voltak mosolygósak kedd este – felidézni azt a februári győzelmet mindig jó érzés: erre volt is alkalmuk versenyzőknek és mestereiknek egyaránt, hiszen először a moderátori kérdésekre válaszoltak, ám az érdeklődés nem hagyott alább a dedikálás során sem, így aztán meggyőződhettünk arról is, hogy a fiúk egyszerre többfelé is képesek figyelni...

„Egyáltalán nem számítottunk ennyi emberre, jó újra és újra megélni azt, hogy ennyire szeretnek minket és ennyire szerették ezt az olimpiai győzelmet is” – fogalmazott Knoch Viktor. Már amikor szóhoz jutott, merthogy az aláírások után természetesen közös képek is készültek, a bajnokok igazi „felfordulást” okoztak a könyvesboltban – mindenki örömére.

A kötet a Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla-programjának támogatásával jelent meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik