Wolverhampton - Tottenham

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.09.10. 15:09
Crouch a Fazekasoknál, van der Vaart pedig lábadozóban: merőben új támadó felállást fogunk tehát ma látni a csapattól a Farkasok vendégeként....

Crouch a Fazekasoknál, van der Vaart pedig lábadozóban: merőben új támadó felállást fogunk tehát ma látni a csapattól a Farkasok vendégeként. Könnyen lehet, hogy összeáll a majdan legendaként emlegetett Ade-Defoe csatárkettős - de az is lehet, hogy az új stadion előtt minden bizonnyal felállításra kerülő, a 2012-es bajnoki címet megörökítő hősi szoboregyüttes két legnyurgább alakját adó Ade-Pav duót küldi pályára Harry. Esetleg Adebayor egyedüli ékként is elképzelhető a Parker-Huddlestone-Modric maggal és a két futóval megtámogatott középpálya előtt. A lehetséges variációk száma három. Annyi biztosnak tűnik, hogy mindkettő neves újfiúnk bemutatkozik ma a csapatban.Crouch a Fazekasoknál, van der Vaart pedig lábadozóban: merőben új támadó felállást fogunk tehát ma látni a csapattól a Farkasok vendégeként. Könnyen lehet, hogy összeáll a majdan legendaként emlegetett Ade-Defoe csatárkettős - de az is lehet, hogy az új stadion előtt minden bizonnyal felállításra kerülő, a 2012-es bajnoki címet megörökítő hősi szoboregyüttes két legnyurgább alakját adó Ade-Pav duót küldi pályára Harry. Esetleg Adebayor egyedüli ékként is elképzelhető a Parker-Huddlestone-Modric maggal és a két futóval megtámogatott középpálya előtt. A lehetséges variációk száma három. Annyi biztosnak tűnik, hogy mindkettő neves újfiúnk bemutatkozik ma a csapatban.

Parker egyébként az angol válogatott Bulgária felett aratott fölöttébb kényelmes győzelmében fontos szerepet játszott, a híradáok szerint a mezőny egyik legjobbja volt. Az önizalmával (és a formájával) aligha lehet gond, remélhetőleg hamar rátalál az új csapattársak hullámhosszára. Adebayor már más tészta, ő tétmeccsen tavasz óta nem lépett pályára, de barátságosakon is alig. Aligha van erőnléte csúcsán, de amúgy sem arról híres, hogy szétfutja magát, és a pozíciójából adódóan nem is kell ezt feltétlenül elvárnunk tőle (ugye Berbatov is ász tud lenni ott elől). Az már inkább okozhat fejtörést minden liliomfehér drukkernek, hogy Adebayor otthonosan mozog az orvosi várókban - és egy nem tökéletes nyári felkészülés után talán jobb lenne fokozatosan játékba lendíteni. Egy óra után szerintem ad majd neki egy kis pihenőt Redknapp.

Crouch és van der Vaart mellett is akadnak még hiányzóink - a középpályán Sandro és Pienaar sincs még teljesen rendben, hátul pedig Gallas-apó dekkol a szervízben. (King elvileg okés.) Ó, majdnem elfelejtettem az evangéliumot: van der Vaart sérülése a vártnál kevésbé komoly, úgyhogy az előzetesen jósolt hat hét helyett sokkal kevesebbet kell kihagynia (akár már a következő fordulóban visszatérhet).

A Wolves remekül kezdte a szezont, jelenleg az ötödik helyen csücsülnek. Verték a szétesőben lévő Rovers Blackburn-ben, a Jol-edzette Fulham-et otthon, ill. ikszeltek a Villa vendégeként. Nagyon egységes a csapat - ha Jarvis-t rende tudják hozni akkor sorozatban a negyedik meccsen küldhet ki változatlan tizenegyet McCarthy. Jarvis és Doyle mellett a csapat leveszélyesebb játékosa a nemrég a Lane-ről 5.5 millió fontért igazolt Tottenham-nevelés, Tottenham-szurkoló csupaszív középpályás Jamie O'Hara. Rá nagyon oda kell figyelnünk, mert alighanem meg akarja majd mutatni, hogy kár volt őt eladni.

A Wolves rakkolós csapat nagyon kemény középpályásokkal - de tudnak ők szépen is játszani - ha jól emlékszem a tavalyelőtti szezonban (amikor oda-vissza elvertek bennünket a bajnokságban) éppen a Farkasok Molineux-ban ellenünk szerzett győztes gólját előzte meg a legtöbb passz az egész PL-ben. Tavaly két meccsen hat gólt szereztünk ellenük (Defoe és Pav is kétszer találált be...), de ez csak négy pontra volt elég, mert idegenben emlékezetes meccsen 3-3-as döntetlenre végeztünk. A Lane-en lejátszott meccs Hutton csereként nyújtott Man of the Match teljesítményéről lehet emlékezetes - ugye sokáig vezetett a Wolves, aztán jött Alanzinho barátunk és kiharcolt egy tizit és bepattant róla egy gól is.

Az NST Tottenham-győzelmet tippel (0-1), Lawro a BBC-n viszont újabb kudarcot jósol a fiainknak. Bízzunk benne, hogy Pöte szakértelme üti a Liverpool és az ír válogatott legendájának légbőlkapott találgatásait. Én egy szolid 2-1-es vendégsikert várok - Adebayor-góllal és sziklaszilárd Parkerrel. (Ha valakinek van használható stream-je, ne tartsa magában!)

YID ARMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH!!!!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik