Lennon, aki Bentley nélkül is gyors

2404186 24041862404186 2404186
Vágólapra másolva!
2011.06.04. 23:06
SZEZONÉRTÉKELŐ 5. RÉSZ: JOBBOLDALI KÖZÉPPÁLYÁS(OK)   A sorozatban elérkeztem a Spurs legértékesebb és legjobb csapatrészéhez a középpályához! Először...

SZEZONÉRTÉKELŐSZEZONÉRTÉKELŐ

5. RÉSZ:

JOBBOLDALI

KÖZÉPPÁLYÁS(OK)

A sorozatban elérkeztem a Spurs legértékesebb és legjobb csapatrészéhez a középpályához!

Először a jobboldal kerül bemutatásra, ahol négy játékost fogok elemezni.

Idén is, mint hat éve minden alkalommal Lennon az elsőhegedűs. Hogy ez mennyire így van kiderül az alábbiakban!


Aaron LENNON

Lennon ezer szállal kötődik a White Hart Lane-hez! Itt lett a PL legfiatalabb játékosa, amikor is 2003. augusztusában 16 évesen és 129 naposan csereként állt be, igaz akkor még a Leeds játékosaként.

Két év múlva már a Spurs fehér mezében vette fel a versenyt a csapatba való kerülésért a szintén akkor igazolt Wayne Routledge-dzsel. Az eredmény ismert! Azóta kiszoríthatatlan, maximum a sérülések kényszerítik a vonalon kívülre. Idén bármennyire meglepő ő szerepelt legtöbbet a csapatban, méghozzá 46 alkalommal (34 bajnoki, 1 F.A. kupa, 1 Ligakupa, 10 BL)!!! Csupán 7 meccsen nem játszott. Kétszer pihent a padon, november első felében egy kisebb sérülés miatt hagyott ki 3 meccset és a titokzatos betegség miatt hagyta ki a madridi és az azt követő Stoke elleni meccset.

Teljesítményéről talán az mondja el a legtöbbet, ha nincs a pályán akkor mindenki őt hiányolja, de érzésem szerint idén nem építettünk eléggé a képességeire (kötelező videó)!

Három gólja közül kettő 4 pontot hozott a csapat konyhájára. A szarkáknak otthon és idegenben is beköszönt. A St. James' Parkban és a Lanen a Liverpool ellen a hosszabbításban talált be! Ennek ellenére nekem ebben a szezonban a San Siro-i gólpassza a legemlékezetesebb (kis kép). Jelenlegi ára 17 millió font, de nekünk felbecsülhetetlen!

Ítélet: NOT FOR SALE!!! És ezt bármelyik szabad testrészére felvarrathatja magára!

David BENTLEY

Nem tudom eldöntetni hogy ő vagy a klub hozott rosszabb döntést, amikor három évvel ezelőtt hozzánk került!

Az elmúlt évben írd és mond 3 meccsen 223 percet töltött a pályán nálunk!

Ebből a volt klubja ellen a Ligakupa meccsen 120 percet, a Bolton ellen idegenben 13 percet és a Sunderland ellen a Lane-n volt végig a pályán. A Birmingham Cityben elsőre úgy tűnt, hogy magára talált, hiszen kupameccsen még gólt is lőtt, de a 10 pályára lépésével sem alkotott maradandót... Mivel több Spurs évértékelőben nem fog szerepelni, ezért kötelezőnek érzem belinkelni az egyetlen mozdulatát, amivel bekerült a klub történelemkönyvébe!

Ítélet: Nagyon sokat fogunk rajta bukni, de most már mindenkinek az az érdeke, hogy eladjuk! A németek jelenleg egy 5,5 millió fontos árcetlit akasztottak rá.

Andros TOWNSEND

A kevés saját neveléseink egyike. Az elmúlt három évet hat helyen töltötte kölcsönben (Yeovil Town, Leyton Orient, Milton Keynes Dons, Ipswich Town, Watford, Millwall) és mindenhol helyt állt!

Idén a Lane-en is letette a névjegyét! A Charlton elleni kupameccsen egy remekbe szabott gólt is lőtt, sőt talán a mezőny legjobbja volt!

Ítélet: Szépen lépegetett eddig a ranglétrán és én úgy érzem, hogy most már a felnőtt keretben a helye, hiszen a pálya mindkét oldalán megállja a helyét!!!

Giovani DOS SANTOS

Azért raktam ebbe a részbe, mert én úgy érzem, hogy nálunk itt lenne a legtöbb keresnivalója, vagy egy VdV féle árnyékékként!

Nagy reményekkel érkezett hozzánk 3 (!) éve, illetve tavaly nyáron a sikeres VB teljesítményt követően én is azt hittem, hogy eljött az ő ideje...

De Harrynek valami miatt nem szimpatikus, vagy csak nem talál neki helyet! Az év elején még próbálkozott és öt meccsen 177 percet volt pályán. Összesen a három év alatt 20 meccset kapott nálunk melyeken 1 gólt lőtt. A Racing Santanderben 16 meccsen 5 gólt lőtt ezzel is bizonyította, hogy nem felejtett el focizni. Ára jelenleg 4 millió font.

Ítélet: Sajnos a klub nem számol vele komolyan így el fogja adni (én nem tenném!!!)... Biztos vagyok benne, hogy sajnos máshol fog befutni, mert focizni az tud és emlegethetjük, hogy mi lett volna ha...

MIT HOZ A NYÁR?

Ezen a poszton az eladásokból közel 10 millió fontot tudunk hozni, de nálam Lennon és Townsend elég! Ha sérülés van még Pineaart is be lehet dobni ide, de ezt nem szeretném látni...



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik