Eljött a bálványdöntések nyara?

2404186 24041862404186 2404186
Vágólapra másolva!
2011.06.16. 01:06
SZEZONÉRTÉKELŐ 8. RÉSZ: CSATÁROK   Rúgott gólok nélkül ez a sport nem megy, így a csatárnégyesünk teljesítménye jelentősen rányomta a...

SZEZONÉRTÉKELŐSZEZONÉRTÉKELŐ

8. RÉSZ:

CSATÁROK

Rúgott gólok nélkül ez a sport nem megy, így a csatárnégyesünk teljesítménye jelentősen rányomta a bélyegét az idei összteljesítményre!

Peter CROUCH

Ez a kép még szűz korából való! Azért választottam ezt, mert sokan nem tudják, hogy ő Spurs nevelés, csak róla is idejekorán mondott le a klub, hogy később sok pénzért visszavásárolja...

Korosodó támadóalakulatunk egyik megosztó alakja!

30 éves colosunk hazai és nemzetközi szinten nyújtott produkciója élesen elkülönül! Idén 45 mérkőzésen (34 bajnoki, 1 F.A. kupa, 10 BL) 11 gólt lőtt. Ennek a megoszlása a következő: 35 "hazai" meccsen 4 gól, míg 10 BL meccsen 7 gól!!!

A szigeten már tudnak ellene védekezni, míg Európában még ezt nem sajátították el. Nem szabad elmennünk a mellett, hogy 9 gólpassz is fűződik a nevéhez ebben a kiírásban, melyek jelentős részét Van der Vaart váltotta góllá.

Kétségkívül legfontosabb idei találata Milánóban született, ahol saját elmondása szerint is élete sprintjét kellett kivágnia, hogy lépést tartson Lennon-nal (a nagyszerű videón ez is látható).

Ára jelenleg 10 millió font körül mozog, melyet több első osztályú csapat is megadna érte!

Ítélet: Vésztartalékként én megtartanám, arról nem is beszélve, hogy az új rendszerbe is beleillik!

Roman PAVLYUCHENKO

2008-ban Berbatov pótlására érkezett orosz támadónk idei produkciójára nálam megkapja az erős közepes értékelést!

38 meccsen (29 bajnoki, 1 F.A. kupa, 1 Ligakupa, 7 BL) 13 gólt szerzett, ami idén a csatárok között a legtöbb volt. Fontos tényező nála, hogy a 38 meccsből csak 8 alkalommal volt végig a pályán és 30-szor cserélték be, vagy le!!!

Ugyan nem fejel annyira jól, mint Crouch, de a földön lévő játékban sokkal jobb nála. Legnagyobb erősségének azt tartom, hogy minden idegszálával a góllövésre tőr a pályán (videó).

Ő is idén tölti a 30. életévét és az értéke 7 millió font.

Ítélet: Az egyékes rendszerben neki is tudjuk még hasznát venni, de egy 10 milliós orosz ajánlatra sem ő, sem a klub nem tudna nemet mondani!

Jermain DEFOE

Az idén 29 éves csatárunk egyértelműen Redknapp kedvence, de milyen áron?

Számomra többször idegesítő volt a pályán nyújtott vergődése az idén! Őszi sérülését követően egyáltalán nem lendült formába, hiába kapott újra és újra lehetőséget.

Védelmében le kell írnom azt is, hogy az egyékes rendszert egyáltalán nem neki találták ki!

29 meccsén (22 bajnoki, 2 F.A. kupa, 5 BL) mindössze 8 gólig jutott (ebből 4 bajnoki, tavaly egy félidőben is lőtt ennyit...)!

Igaz, hogy tavasszal a WBA ellen meglőtte a 100. Tottenham színben szerzett gólját, de ettől többet nem tudott felmutatni.

A német weblap 15 millió fontra tartja, de gondolom nem az idei teljesítménye miatt (búcsúvideó).

Ítélet: Keresheti a vevőt a házára kivéve, ha nem Londonban talál új csapatra.

Robbie KEANE

A szívem szakad meg miatta, de az ő ideje is lejárt nálunk...

Már a Liverpooli kitérő után sem volt a régi, de a 2009 decemberi dublini buli betette a kaput Harrynél és Keano teljesítménye zuhanórepülést vett a klubnál.

Ebben a szezonban csak epizódszerepet kapott. 13 mérkőzésen (7 bajnoki, 1 Ligakupa, 5 BL) csupán egy gólt lőtt (a mellékelt képen ezzel búcsúzik a Lane közönségétől - az arcára van írva minden).

Kíváncsi vagyok, ha visszapörgethetné az idő kerekét akkor újra eligazolna-e a Poolba! Én ezzel a videóval búcsúzom tőle, mert nekem rengeteg kellemes emlék kapcsolódik hozzá!!!

5 millióra taksálják, remélem kapunk is ennyit a 31 éves legendáért.

Ítélet: Sok sikert máshol. THE ONLY ONE KEANO!!!

MIT HOZ A NYÁR?

Nem lehet kérdés, hogy támadókat kell igazolnunk, lehetőleg olyanokat akik képesek 20 gól körüli szezonra! Fontos tényező a magasság és a súly is, mert ez elengedhetetlen az egyékes játékhoz. Szívesen látnám Benzemát is, de most két játékost mutatok be!

Leandro DAMIAO

Az ifjú brazil állítólag Harry kívánságlistájának élén van!

Idén nyáron lesz 22 éves és már kétszeres válogatott. A paraméterei ideálisak: 187 cm magas és 86 kg!

A tavalyi szezonjában (Sandro csapattársaként) 41 meccsen 15 gólt lőtt, míg idén már 13 találkozón tart 15-nél!!!

Kedvcsináló videó (nem az a félős, törékeny brazil)! Ára 12 millió font körül mozog és az európai nagy klubok mind szeretnék leigazolni, de nekünk az Internaticonal-lal kötött szerződésünk alapján elsődlegességünk van rá!

Jozy ALTIDORE

Valószínűleg sokakat meglepek a választásommal, de én őt feltétlenül leigazolnám!!!

Szintén idén lesz 22 éves, mint a brazil és már 18 évesen bemutatkozott a Team USA-ben, ahol 38 meccsen 12 gólt lőtt! 185 cm magas, 80 kg színizom játékos, aki nagyszerűen szerepel az amerikai csapat egyékes játékában. Bizonyára nem esne nehezére nálunk akár a padra is leülni. Már 2 millió font környékén hozzá lehetne jutni. Ízelítő videó. Les 2.0 és tökéletesen illene az új rendszerünkbe!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik