Cseresznyevirágzás

Vágólapra másolva!
2015.10.25. 11:10
Utoljára szeptember 26-án, azaz majd egy hónapja nyertünk. Mondjuk az nem volt mindennapi. Azóta három döntetlen, és egy vereség a mérleg, tegyük...

Utoljára szeptember 26-án, azaz majd egy hónapja nyertünk. Mondjuk az nem volt mindennapi. Azóta három döntetlen, és egy vereség a mérleg, tegyük hozzá, a válogatott meccsek miatt ki is maradt egy forduló az angol bajnokságban. A Pool és a Swansea ellen belföldön, a Monaco ellen pedig az Európa Ligában ikszeltünk. A csütörtöki belgiumi zakó az Anderlecht ellen pedig annyit sem ér, hogy beszéljünk róla.

Kilenc meccs a Premier League-ben, és mindössze egy vereség, az is a MU ellen még az első fordulóban. Ezért jár a dicséret. A három győzelem, és öt döntetlen az már sokkal inkább elkeserítő. Egy mai győzelemmel a Palace elé ugorhatunk, és magunk mögött tarthatjuk a Sotont és a Poolt is (ők egymás ellen játszanak).

Bournemouth

Tiszteletreméltó, amit Eddie Howe és fiai véghezvittek tavaly. A klub történetében először harcolták ki a feljutást, ezzel a történelmük legnagyobb sikerét érték el. Rohamtempóban fejlődnek a Cseresznyék, 2010-ben jutottak fel a harmadosztályba, három évvel később pedig a Championshipbe, már a jelenlegi ifjú menedzser vezetésével.

Idén is értek el szép sikereket, főleg amíg Callum Wilson ki nem dőlt. A fiatal angol támadó a West Ham ellen mesterhármast szerzett, (idegenben 4-3 arányban nyertek!) és betalált a Leicester, illetve a Sunderland kapujába is. A Stoke ellen súlyos sérülést szenvedett, azóta gödörben vannak a déliek, egy hete 5-1-es vereséget szenvedtek a Manchester City otthonában. Jelenleg a 17. pozíciót foglalják el, vereségük esetén a kiesőzónában találhatják magukat, bár ehhez a Newcastle-nek győznie kell a Wear-Tyne derbin.

A csapat jelenlegi legjobbja a skót Matt Ritchie, akinek a bal lábától méltán szarnak be az ellenfelek. A válogatottban, és a PL-ben is elsült már neki idén, rá nagyon oda kell figyelni.

A várható kezdőcsapat

Federici - Francis, Cook, Distin, Daniels - Smith, Gosling, Surman, Ritchie - O'Kane - Murray

BACK TO WINNING WAYS!

Nincs kötelező győzelem az angol bajnokságban, de ma egyértelmű esélyesként lépünk pályára, és ezen elv szerint kell teljesíteni. Van min javítani az utóbbi hetek alapján, elől nagyon vékonyak vagyunk, Chadli és Son is hiányzik, nem egyszerű így a helyzet. Sajnos nincs alternatívája Kane-nek, úgyhogy csak abban reménykedhetünk, hogy összekapja magát a Hurrikán. Muszáj lenne, mert végre összeállni látszik a védelem, a középpályán is azt mondom rendben vagyunk, végre tényleg jó lehetne a Csapat....

Mint már említettem nincs Chadli és Son, visszatérhet Mason, de nagyon remélem, hogy csak a padra. Az eltiltását letöltő Dier szinte biztosan kezdeni fog, a kérdés, hogy Dembélé avagy Alli játszik majd. Szerintem mindketten, az angol egy sorral feljebb kaphat szerepet.

Lloris

Walker Alderweireld Vertonghen Rose

Dier Dembélé

Lamela Alli Eriksen

Kane

Persze okozhat Pochettino meglepetéseket, de jelen esetben talán ez a felállás lenne a legcélravezetőbb. Három után öt perccel kezdünk, a Digi a manchesteri derbit adja (nem is értem...:)), úgyhogy maradnak a streamek. Egy szép, kétgólos győzelemmel elégedett lennék, Eriksen és Kane szerzik a találatainkat. Természetesen clean sheet, mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban, ezen ne rontsunk.

COOOOOOOOOYS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik