Új szezon, új szépségek - döntse el, ki a legdögösebb NFL-WAG!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.04. 18:31
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('NFLWAG15')">Új szezon, új szépségek - döntse el, ki a legdögösebb NFL-WAG! <br />A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
Kemény volt a szünet, de nagy nehezen túléltük: magyar idő szerint péntek hajnalra virradóra kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja. A felvezetőkben már kiveséztük, kiknek is lesz esélyük az idény végén a magasba emelni a Vince Lombardi-trófeát. Ideje hát most megnézni, mire számíthatunk az oldalvonal mellett.

Kijelenthetjük, a 2014-es NFL-draft mindent vitt. Persze nem csak a játékosokról beszélünk, a WAG-ek terén is elképesztő volt a „felhozatal".

Nem könnyű persze felvenni a versenyt a már régóta a profi ligában edződő feleségekkel – elég ha épp Bradyné Gisele-t említjük –, de az biztos, hogy ebben a szezonban is hatalmas lesz a harc a „legdögösebb NFL-WAG” címéért. (Remélhetőleg a Super Bowl félidei műsorában sárban harcolnak meg a díjért…)

Mi is elakadtunk, így az Önök segítségét kérjük! Összeszedtük egy galériába a játékosok szebbik feleit, a döntést pedig átengednénk – szavazzon, és döntse el, ki a legdögösebb NFL-feleség/barátnő!

SZAVAZÁS

Ki a 2014–2015-ös idény legdögösebb NFL-WAG-e?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik