Tyson becsönget, és visszaadja Holyfield leharapott fülét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.20. 18:58
null
Borulj a vállamra, tesó! (Forrás: YouTube)
A megbocsátás és megkönnyebbülés örömétől túlfűtött jelenetben osztozott két legendás bokszoló, Mike Tyson és Evander Holyfield.




Tyson még 1997-ben, Las Vegas-ban harapott ki egy darabot Holyfield füléből egy nehézsúlyú bokszmérkőzés harmadik menetében, a példátlan eset hatalmas port és botrányt kavart, Tysont másfél évre eltiltották a ringtől. A két ökölvívó 12 évvel később, Oprah Winfrey showműsorban nyújtott békejobbot egymásnak.

A történetet egy tengerentúli sportáruház legújabb reklámja költötte tovább, a forgatókönyv szerint Tyson becsönget Holyfiledhez, és egy apró dobozban visszaadja a leharapott testrészt egykori riválisának. A régi-új „ajándékot” egy kiadós ölelés követi.

A reklámfilm vezérfonala egy „elképzelt tökéletes világ”, amelyben Denis Rodman csúnyán megkapja a magáét: az egykori NBA-sztár, aki az utóbbi időben mély barátságot kötött Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel, nagy boldogságot okoz a reptéren, mikor közli, csak odaútra kér jegyet az ázsiai országba. De az NFL-től visszavonult legendás irányítót, Brett Favre-t sem kímélték, hiszen a fiktív valóságban pontosan tudja, mikor is kell abbahagyni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik