Törölték a karácsonyi bulit a QPR-nál

Vágólapra másolva!
2012.12.05. 10:38
null
Nincs mit ünnepelni a Rangersnél (Fotó: Action Images)
Szépen lassan közeleg karácsony ünnepe, a szeretet és a meghittség napjai, a Premier League utolsó helyén, nyeretlenül szerénykedő QPR játékosainak azonban nincs különösebb okuk az önfeledt bulizásra.

Tony Fernandes, a londoni klub malajziai tulajdonosa hiába költött nyáron 70 millió eurót a keret megerősítésére, befektetéséért cserébe – a karácsonyfa alá – egy 15 forduló után mindössze hat pontot és nulla győzelmet felmutató társaságot kapott. Mivel a játékosok is pontosan tudják, mekkora csalódást okoztak a tulajdonosnak és a klub szurkolóinak egyaránt, maguk döntöttek úgy, hogy az idei karácsonyi partit idén inkább nem tartják meg.

A keret tagjai úgy érzik, nem vetne jó fényt a csapatra és nem lenne pozitív üzenet a klub szimpatizánsai felé, ha az őszi eredmények után egy önfeledt karácsonyi bulival zárnák az évet.

„A klub idén nem rendez karácsonyi ünnepséget" – jelentette be hivatalosan a londoni klub szóvivője. Mikor megkérdezték tőle, hogy miért, csak ennyit kérdezett: „Látták már a Premier League tabelláját?"

A játékosok bűnbánatot tanúsító döntésével Harry Redknapp is egyetértett. A csapat élére két hete kinevezett menedzser egyébként sem híve a karácsonyi partiknak, már a Tottenham Hotspur vezetőedzőjeként is ellenezte az év végi bulizást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik