Sírni csak a győztesnek szabad, de néha megéri a vesztesnek is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 11:34
null
Tanulság: az őszinteség mindig kifizetődő! (Fotó: whufc.com)
A Premier League-ben szereplő West Ham United vasárnap fájó vereséget szenvedett a másodosztályú Nottingham Forest otthonában, így búcsúzni kényszerült az FA-kupa küzdelmeitől. Az 5–0-s zakót a londoni együttes utazó drukkerei közül nem mindenki viselte jól, egy gyerkőc már három dugó után elsírta magát a vendégszektorban, és könnyeit a találkozót közvetítő csatorna ország-világnak megmutatta. Az őszinte érzelmek végül kifizetődtek: a fiú egy hazai West Ham-meccsel, azon belül pedig a VIP-szektorba szóló belépővel vigasztalódhat, ráadásul viheti az egész famíliát is. És a legjobb az egészben, hogy maga választhatja ki, melyik legyen az.

A televízió felvételei a WHU vezetőségéhez is eljutottak, ahol annyira megsajnálták szurkolójukat, hogy a klub hivatalos honlapján adtak ki egy közleményt, amelyben felajánlottak egy VIP-jegyet a fiúnak és családjának egy jövőbeli hazai találkozóra.

A West Ham a bajnokságban sem áll valami fényesen, legutóbbi hat meccséből négyet elvesztett és két döntetlent ért el, jelenleg a 19., három ponttal lemaradva a legrosszabb, még bentmaradást érő helytől. Sam Allardyce együttese a következő PL-fordulóban a Cardiff otthonába látogat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik