Galliani nyakkendőkre költi a Milan költségvetését?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.24. 13:28
null
A világ összes sárga nyakkendője egy helyen (Forrás: Instagram)
A Serie A-ban szereplő AC Milan erős jelenlétet gyakorol közösségi média vonalon, a klub hivatalos Facebook és Twitter profilja is ezerrel pörög, újabban pedig a legnépszerűbb képmegosztó oldalon, az Instagramon is újult erővel próbálnak a mindenre kíváncsi rajongók kedvében járni. Ennek megfelelően kulisszatitkokkal is szolgálnak, legutóbb például a klubigazgató, Adriano Galliani „kincsestárát”, sárga- és aranyszínű nyakkendőgyűjteményét mutatták meg.

A közismerten babonás Galliani különleges jelentőséget tulajdonít nem túl változatos nyakkendőinek, amelyek állítólag szerencsét hoznak neki – vélhetően ezért vett megmagyarázhatatlanul sokat belőle az elmúlt évtizedekben. Ezt nehezményezte egy kommentelő is.

„Mr. Galliani! Ne nyakkendőkre költse a pénzt, hanem hátvédekre, jelenleg a miénk a Serie A legrosszabb védelme, ami elég megalázó” – írta az Instán posztolt kép hozzászólásai közé egy elégedetlen Milan-drukker, rossoneri1981.

Habár a Milan a hétvégén hazai pályán vereséget szenvedett a Napolitól, ráadásul 1986 óta először, túlzás lenne azt állítani, hogy Massimiliano Allegrié a leggyengébb hátvédsor az olasz bajnokságban, a sereghajtó Sassulo például nulla ponttal, –14-es gólkülönbséggel szerénykedik négy forduló után, a 10. helyen álló Milan pont annyi gólt kapott, mint rúgott (7). Így a nyár folyamán új futballistákra valóban visszafogottan költő Galliani talán megnyugodhat, elfér még pár nyakkendő féltve őrzött szekrényében.

Csinos, csinos… ezt az egyet még elviszem (Forrás: Action Images)
Csinos, csinos… ezt az egyet még elviszem (Forrás: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik