Ryan Giggs és minden idők legnagyobb kampány tévedése

Vágólapra másolva!
2011.06.06. 21:33
A feleségét a bátyja nejével megcsaló wales futballista alig egy évvel ezelőtt még az „Örökre fivérek" nevet viselő kampány arcaként lépett fel a testvéri összetartást és a monogámiát hirdetve. Majdnem bejött...
ÖRÖKRE FIVÉREK KAMPÁNY RYAN GIGGSSZEL
ÖRÖKRE FIVÉREK KAMPÁNY RYAN GIGGSSZEL

Az egykori „Mr. Clean", azaz „Tiszta úr", az egészen mostanáig erkölcsi mintaként tisztelt Ryan Giggs 2009-ben még valóban príma választásnak tűnhetett a „Brothers for life" (Örökre fivérek) nevet viselő dél-afrikai kampányhoz.

A kezdeményezés célja, hogy felhívja a dél-afrikai férfiak (Giggsnek afrikai származású az apja) figyelmét a HIV-szűrések, valamint a férfiak testvéri összetartásának fontosságára, ami a tartós, monogám párkapcsolatnak is alapja.

A Giggsszel felvett reklámban is az hangzik el, hogy „Légy olyan férfi, aki nem fél megcsináltatni egy HIV-tesztet, amivel nem csak magadat, hanem a párodat is véded." HIV-ről Giggs esetében nincs szó, a dolog több része – monogám párkapcsolat, testvéri összetartás – azonban nem nagyon jött be. És persze a legszebb az egészben az, hogy, amikor a jó Ryan ezt a pár másodpercet felmondta, akkor már évek óta tartott a kapcsolata a sógornőjével. Oscar-díj!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik