Rooneyék helyett Maradona fülbevalója csillogott az MU-Pool rangadón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.17. 15:29
null
Diego Maradona a Man. United–Liverpool rangadón mártózott egyet az angol futballban (Forrás: Daily Mail)
A pár héttel ezelőtti Napoli–Roma Olasz Kupa elődöntőn felbukkanó Diego Maradona újabb európai futballrangadón tette tiszteletét a hétvégén, vasárnap élőben tekintette meg a 3–0-s vendég sikerrel végződő Manchester United–Liverpool – rangadónak indult, mészárlással végződő – összecsapást. Érdekesség, hogy akárcsak a nápolyi San Paolóban, az Old Traffordon is csak a második félidőben tűnt fel a páholyban.

 

 

Így Steven Gerrard második büntetője után már ő is tapsolhatott. A mérkőzésjelentőségét totálisan átérző Maradona elegáns öltönyben érkezett a lelátóra, öltözetét pedig egy óriási, csillogó fülbevalóval is fokozta.

Az angol sajtó szerint az argentin legenda ékszermerényletének köszönhetően David Moyes mellett volt még egy ember a stadionban, akinek bőven volt oka szégyenkezni. Mi azért nem lennénk ennyire szigorúak, egyébként is megszoktuk már, hogy Maradona szereti a feltűnő kiegészítőket. (Egészen addig, míg az olasz adóhatóság emberei a reptéren le nem kapják róla törlesztés gyanánt.)

Természetesen a rajongókkal készült közös képek sem maradhattak el, ezek közül egyet emelnénk ki, amelyen Diego pont olyan fejet vág, mint az internet legnépszerűbb macskája, a mindig morcos Grumpy Cat.

Selfie a lelátón: a morcos Diego és a boldog szurkoló (Forrás: Twitter)
Selfie a lelátón: a morcos Diego és a boldog szurkoló (Forrás: Twitter)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik