Ronaldo új élete: reklámszakembernek tanul Londonban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.04. 17:09
null
Ronaldo rákattant az egészséges táplálkozásra (Fotó: Instagram)
Miközben a brazil (és sokak szerint egyetlen) Ronaldót előszeretettel dagizza le a futballszurkolók többsége, a kétszeres világbajnok csatárfenomén a jelek szerint azért ügyel az egészséges táplálkozásra. És szellemi fejlődésére is.

 

A 37 éves, már visszavonult futballista Instagramjára posztolt egy képet, amelyen egy londoni szupermarketben látható egy egészséges ételekkel és italokkal telepakolt bevásárlókocsi mögött. Meglepő? Lehet. De még érdekesebb kérdés, hogy mit keres Ronaldo Londonban.

A Barcelona, az Inter, a Real Madrid és az AC Milan korábbi ásza egy szakmai gyakorlat miatt utazott az angol fővárosba. Ronaldo Európa egyik vezető reklámcégénél tanul, méghozzá a szakma egyik kiválóságától, Sir Martin Sorelltől. A hírek szerint hosszú távra tervez, akár két évig is Európában maradhat.

„Tizennyolc év telt el azóta, hogy utoljára iskolapadban ültem. Az élet sok mindenre megtanított, de úgy éreztem, képeznem kell magam, és élvezem. Martin Sorell mellett tanulni tökéletes. Nem hagyom magára egyetlen percre sem, folyamatosan kérdésekkel bombázom, űzni fogom, mint egy vérbeli csatár a labdát” – számolt be Ronaldo új törekvéseiről.

Az új élet új szokásokat hozott magával, vélhetően ezért is mutatta büszkén Ronaldo rajongóinak egészséges ételekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel teli kosarát.

Egyetlen dolog állandó: a változás (Fotó: Action Images)
Egyetlen dolog állandó: a változás (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik