Ronaldo levele az ügyésznek: ne ítéljék el a rajongómat!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.28. 11:32
null
Ronald Gojka már bánhatja, ami akkor jó ötletnek tűnt: berohanni Cristiano Ronaldóhoz (Fotó: Action Images)
Cristiano Ronaldo nem feledkezett meg a nyár legforróbb öleléséről. A Real Madrid szupersztárja levelet írt a miami államügyésznek, hogy ne ítéljék el a nyári Bajnokok Kupája fináléjában őt hosszú másodpercekig ölelgető rajongóját.

A húszéves, albán születésű Ronald Gojka augusztus 7-én, a Real Madrid Chelsea ellen 3–1-re megnyert felkészülési mérkőzése közben rohant a pályára, majd szorította keblére a portugál aranylabdást, aki türelemmel és odaadással viszonozta az illegális körülmények között kiosztott szeretetcsomagot. A fiút a biztonságiak vitték le a Sun Life Stadion pályájáról, a rendőrség őrizetbe vette, végül vádat emeltek ellene. Ronaldót a helyszínen szurkoló mind a 67 ezer ember megtapsolta, ő maga pedig a mérkőzésen két gólt is szerzett, s a meccs emberének választották.

A miami kötődésű local10.com oldal tudomása szerint CR7 pár napja levelet írt a helyi államügyész hivatalának, hogy ne ítéljék el fiatal rajongóját.

„Természetesen tisztában vagyok az ügy és a törvények betartásának fontosságával, most mégis mély tisztelettel arra kérem önt és hivatalát, vizsgálják felül az ügyet és ejtsék a fiatalember elleni vádakat” – idézi a lap Ronaldo levelének egy részletét.

Ha mégis elítélik a pályára rohanó Gojkát, az az egyetemi tanulmányainak végét jelentheti és vízumát is veszélyeztetheti.

„Most voltam először börtönben, és soha többet nem akarok visszamenni. Megbántam, amit tettem – nyilatkozta Gojka, akit egyenesen sokkolt Ronaldo közbenjárása. – Fantasztikus, mennyire törődik a rajongóival" – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik