Redknapp: Egyszerűen az agyamra ment Bale és a haja

Vágólapra másolva!
2013.10.09. 14:51
null
Harry Redknapp őszintén vallott Gareth Bale-ről önéletrajzi könyvében (Fotó: Action Images)
Harry Redknapp, a Queens Park Rangers menedzsere nemrég megjelentetett önéletrajzi könyvében őszintén beszélt pályafutása meghatározó élményeiről. Az angol szakember Gareth Bale-ről is írt, aki elmondása szerint folyton a hajával volt elfoglalva az edzéseken a játék helyett.

„Sok baromság megjelent az újságokban arról az időről, amikor Gareth és én együtt dolgoztunk a Tottenhamnél. Még csak szóba sem került soha, hogy eladjuk, vagy kölcsönadjuk. Sosem becsültem le, bár tény, hogy volt munkám vele. A Nottingham elvitte volna kölcsönbe akkoriban, de elmondom még egyszer, sosem akartam megválni tőle” – mesélt könyvében a londoniaknál töltött éveiről Redknapp.

Az angol szakember arról is beszélt, hogy miért került a walesi a hátvédsorból a középpályára. Az ok elég egyszerű.

„Gyenge volt védőnek, így hát kipróbáltuk, hogy milyen lenne, ha egy kicsivel előrébb játszana. A technikai tudása egészen zseniális volt, és ezen a poszton már kezdett magára találni, de az agyamra ment az edzéseken. Folyton a hajával játszott. Csavargatta, simogatta, én pedig csendesen kezdtem megőrülni. Ezerszer rá kellett szólnom, de nagy nehezen megtanulta a leckét” – tette hozzá Redknapp.

A QPR menedzsere a könyvében Bale jelenlegi formájára, és új csapatára is kitért.

„Ez lesz élete legnagyobb tesztje. A Real Madridnál ott van Cristiano Ronaldo, akinek az árnyékából nem lesz könnyű kilépnie. Garethnek mindig is voltak problémái az önbizalmával, ezen mindenképpen változtatnia kell. Hatalmas a nyomás rajta, és ha Ronaldo fenyegetve érzi magát az érkezése miatt, akkor nagyon magányos hely lehet számára Madrid” – értékelte a walesi jelenlegi helyzetét a menedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik