Igen, ez egy Ossie Clark-ruha (Forrás: dailyamil.co.uk)

Szerdán este a londoni O2 Arenában tartották meg a brit televíziózás nagypresztízsű gáláját. A National Television Awards a szigetország legjobb televíziós műsorait hivatott díjazni. A pompás eseményen, természetesen, ott voltak a brit X Factor zsűrijének tagjai is, köztük Nicole Scherzingerrel. Díjat azonban nem kaptak, mert azt a Talent Show (nevezzük tehetségkutatónak) kategóriában elhalászta előlük a britek sztárokkal táncolós műsora, a Strictly Come Dancing.

A Pussy Cat Dolls lánybanda tagjaként és Lewis Hamilton Formula–1-es világbajnok párjaként egyaránt jól ismert szépség ezúttal sem bízott semmit a véletlenre. Nem elégedett meg azzal, hogy egy kitérdelt mackóalsóban is tökéletesen nézne ki, ő inkább a William Vintage divatház Ossie Clark kollekciójának egy fekete darabjába burkolta hibátlan corpusát.

És nagyon jól áll Nicole-nak (Forrás: dailyamil.co.uk)

A ruha tökéletes választás volt: ugyanis nem csak kb. csípőig sliccelt, hanem meglepően áttetsző is, és miután Nicole nem kívánta az kifogástalan összhatást holmi fehér (ez esetben nyilván fekete színű lett volna) neművel rontani, így két bimbótapaszon kívül mást nem viselt a ruhadarab alatt. Ez pedig első osztályú látvány volt a vörös szőnyeget megvilágító reflektorok fényében.

Esküszünk, hogy nem Lionel Messi áll mögötte (Forrás: dailyamil.co.uk)
Eamonn Holmes valamit észre vehetett... (Forrás: dailymail.co.uk)
Kollégák között: az X Factor két másik zsűrijével, Tulisa Contostavlosszal és Gary Barlow-val (Forrás: dailymail.co.uk)
Nicole már délután is remekül nézett ki (Forrás: dailymail.co.uk)
Nicole már délután is remekül nézett ki (Forrás: dailymail.co.uk)