Minden idők legtökéletesebb Harry Redknapp hasonmása!

Vágólapra másolva!
2013.03.05. 13:37
Előre is elnézést kérünk a remek trénertől és rajongóitól. Magunk is nagy tisztelői vagyunk, de ezt nem lehetett kihagyni.

Harry Redknapp vitán felül az angol futball egyik legkarakteresebb menedzsere: a jelenleg éppen a Queens Park Rangerst az élvonalban tartani igyekvő 'Arry számtalan ki- és beszólással gazdagította a szigetország futballjának folklórját.Harry Redknapp vitán felül az angol futball egyik legkarakteresebb menedzsere: a jelenleg éppen a Queens Park Rangerst az élvonalban tartani igyekvő 'Arry számtalan ki- és beszólással gazdagította a szigetország futballjának folklórját.

Harry Redknapp az oly‘ jellegzetes pozitúrában (Forrás: neoseeker.com)
Harry Redknapp az oly‘ jellegzetes pozitúrában (Forrás: neoseeker.com)

Elmés és epés megjegyzései mellett az internet teli van a mestert autóvezetés közben, vagy az autó jobb első ablakán kihajolva ábrázoló képekkel. Ez a beállítás már-már védjegyévé vált Mr. Redknappnek. Az egyik ilyen fotó hasonmását találta meg Daniel Storey szabadúszó angol futball szakíró (a Football 365, a Sky Sports, a Paddy Power és az Off The Post online orgánumok állandó szerzője). Hihetetlen a hasonlóság, és biztosak vagyunk benne, hogy Redknapp mesternek is tetszene, ha látná:

És a hasonmás... (Forrás: neoseeker.com)
És a hasonmás... (Forrás: neoseeker.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik