Meztelenkedésért rúgták ki a meztelenkedő csapat kabaláját - fotó, videó!

Vágólapra másolva!
2011.06.08. 22:40
null
Tracey Chandler, Donnny Dog és az inkriminált fotósorozat (Fotó: Thestar.co.uk)
Tracey Chandler nem számíthatott rá, hogy éppen annál a csapatnál okoz gondot fehérneműs fotózása, amelyiknek tagjai tavaly meztelen fotósorozattal gyűjtöttek pénzt. E-mailben értesítették, hogy nem kell többet felöltenie Donny Dog jelmezét.

A Doncaster Rovers kabalakutyájának, Donny Dognak a „bőrében" a 40 éves Tracey Chandler szórakoztatta a meccsre járó közönséget. Tette mindezt éveken át ingyen, pusztán szurkolói elhivatottságból. Ezek után igencsak meglepődött, amikor kedden reggel e-mail várta, melyben az állt, hogy viselkedése méltatlanná teszi, hogy a jövőben Donny Dog szerelését viselje.

Az angol másodosztály, a Championship 21. helyén végző, legrosszabb bent maradójánál az váltotta ki a vezetőség haragját, hogy Tracey Chandlerről fehérneműs képek jelentek meg egy országos napilapban, a Sunday Sportban. A képekkel egy jótékonysági programot kívánt támogatni, ami a gyerekek zaklatói ellen próbál minél eredményesebben fellépni.

„Nem tudom abbahagyni a sírást, mióta megkaptam az e-mailt" – mondta BBC-nek Chandler kisasszony. – Szerettem volna támogatni egy jó ügyet, és végül is az én testem, azt csinálhatok vele, amit akarok. A Doncaster vezetőinek is elmondtam, hogy miért tettem, amit tettem, de hajthatatlanok voltak."

A kirúgott kabalaállat most a szurkolóktól vár segítséget, akik esetleg latba vethetik tekintélyüket a klubnál. Annál a klubnál, ahol egy éve sincs, hogy a meztelenkedés egy hasonló formáját jótékony célok szolgálatába állították. A csapat nyolc játékosa állt anyaszült meztelenül modellt. Az nem volt probléma, ez viszont igen.

A DONCASTER FOCISTÁINAK PUCÉR JÓTÉKONYKODÁSA
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik