Messi és CR7 tényleg utálják egymást? Mesélj még!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.19. 16:52
Mint ahogy a múlt héten beszámoltunk róla, a brit Telegraph részleteket közölt a spanyol futballszakíró Guillem Balagué készülő könyvből. Az idézett rész azt taglalja, hogy Cristiano Ronaldo obszcén gúnynévvel illeti Lionel Messit. A portugál támadó az újságcikk megjelenése után szinte azonnal reagált: cáfolt, és pert helyezett kilátásba. De bárhogy is: a kiragadott könyvrészlet kellőképp megrakta a tüzet a november 18-i Portugália–Argentína válogatott mérkőzés előtt!

És bizony elsőre akár úgy is tűnhetett, hogyaz összesen hat Aranylabdát birtokló két korszakos klasszis ki nem állhatja egymást. Elég volt ehhez megnézni az alábbi fotókat!



Ezzel szemben a mérkőzés kezdete előtt, az első öltözőfolyosói találkozásnál olyan magától értetődő természetességgel pacsiztak össze és lapogatták meg egymás vállát, mintha minden a lehető legnagyobb rendben lenne közöttük. Talán azért, mert valóban minden a legnagyobb rendben van közöttük?

A meccs előtt... (forrás: Marca)
A meccs előtt... (forrás: Marca)

... és a félidő derekán (forrás: Daily Mail)
... és a félidő derekán (forrás: Daily Mail)


Egyébként az Old Traffordon rendezett, s 1–0-s portugál sikert hozó kedd esti felkészülési mérkőzés volt a huszonhetedik olyan alkalom az argentin és a portugál támadó pályafutása során, amikor is hivatalos mérkőzésen nézhettek egymással farkasszemet. Ebből 2 volt válogatott összecsapás, 3 a Manchester United és a Barcelona ütközete, 22-szer pedig a spanyol örökrangadón feszültek egymásnak.

A 27 találkozóból 12 alkalommal Leo, 8 ízben CR7 csapata győzött, hét pedig döntetlennel zárult.


Íme, Messi és Ronaldo  statisztikája (forrás: Daily Mail)
Íme, Messi és Ronaldo statisztikája (forrás: Daily Mail)
(képek forrása: Action Images, MTI)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik