Madonna és Beyoncé után egy hawaii srác énekel a Super Bowlon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.08. 15:33
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/madonna-es-beyonce-utan-egy-hawaii-i-srac-enekel-a-super-bowlon-2278053"><strong>Bruno Mars a februári Super Bowlon több százmillió néző előtt bizonyíthat </strong></a>(Fotó: ryanseacrest.com)
Az elmúlt évekhez hasonlóan, a héten kezdődő NFL-szezon február 2-ai nagydöntőjén sem a rock and roll hívőinek kedveskednek majd: a Super Bowl félidei szünetében Madonna és Beyoncé után ezúttal a Grammy-díjas Bruno Mars kapta meg a half time show mikrofonját – adta hírül az Associated Press hírügynökség.

Az információt egyelőre az NFL és a döntő közvetítési jogait tulajdonló tv-társaság, a FOX sem erősítette meg, hivatalos bejelentés vasárnap folyamán várható, a New York-i Time Square-en. A 48. Super Bowlt a New Jersey-i MetLife Arénában, a New York Giants és a New York Jets csapatainak otthonában rendezik.

A Baltimore Ravens San Fransisco 49ers felett aratott 34–31-es sikerével végződött 2013-as Super Bowl félidei fellépője Beyoncé volt, egy évvel korábban Madonna énekelhetett, jövőre tehát ismét egy férfi foglalhatja el a küzdőtér közepén felállított színpadot, amit csak az Egyesült Államokban várhatóan 100 millióan fognak figyelemmel kísérni.

Mars több szempontból is logikus választásnak tűnik az NFL részéről: fiatal, népszerű és sikeres, mindössze 27 éves, de már 14-szer jelölték Grammy-díjra, 2011-ben el is nyerte a Legjobb férfi popénekesi teljesítményért járó Arany Gramofont.

Eddig két lemeze jelent meg, 2010-ben a Doo-Woops & Hooligans, valamint 2012-ben az Unorthodox Jukebox, 10 millió eladott albummal, 58 millió eladott kislemezzel és számos a slágerlisták élén végzett dallal büszkélkedhet, legfrissebb durranása a Whe I Was Your Man című szám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik