Lamantin, sárkányok és egy halott teve - jósolnak az állatok a Super Bowlra

Vágólapra másolva!
2014.01.30. 17:45
Megszokhattuk már, hogy a nagy sportesemények előtt mindig feltűnnek az interneten a jósoló állatok, akik egy csontból, egy labdából, vagy épp egy nagyobb tortából meg tudják mondani a várva várt esemény végeredményét. A Super Bowl előtt sem maradunk jósok nélkül, Paul, a polip helyett van most hipszter macskánk, lamantinunk, és egy tevénk, aki sajnos már nem tudja megmondani, mi lesz Peyton Manningék sorsa.

Minden nap folyamatosan frissülő felvezetőcikkünket ide kattintva érheti el! Minden nap folyamatosan frissülő felvezetőcikkünket ide kattintva érheti el!

1. Buffet, a lamantin

Buffet döntött, szerinte a Denver nyer (Fotó: syracuse.com)
Buffet döntött, szerinte a Denver nyer (Fotó: syracuse.com)

Buffet egy igazi profi. A floridai vizekben nevelkedett lamantin hat éve nem hibázott, mindig eltalálja a nyertest. Persze Buffet nem volt egyedül, legjobb barátja, Hugh – természetesen szintén egy lamantin – is meghozta a nagy döntést.

A vélemények megoszlottak, azaz sajnos nem sokat tudtunk meg, ugyanis míg Buffet Peyton Manningéket preferálta, addig az „omaházást" kimondottan utáló Hugh a Seahawksra tette az arcát. Ha esetleg valakinek akad egy lamantin ismerőse, írjon a kommentekhez, hátha akkor még időben el tudjuk dönteni ezt a vitát.

2. Hamilton, a hipszter macska és a kutyák

2013-ban bejött, ideje volt újra megpróbálni. Az Animal Planet műsorban a rágcsálnivalóké volt a főszerep. A kutyák nem sokat vívódtak, a falak mágikus felhúzása után heves farkcsóválás mellett a Denver tányérjába fúrták orrukat és szájukat.

Hamiltonnak, a hipszter macskának egy elképesztően idegesítő beharangozó után mindössze egy nyávogásra futotta, majd közölte, ő inkább a rendes, európai futballt kedveli. A tippelésre már nem is vette a fáradtságot a duplán bajuszos cica, így ez alapján is nehéz lenne megtenni a tétjeinket.

3. Murphy és Diablo, a komodói sárkányok

A Texasban található Moody Gardens dolgozói is nagyon várják már a meccset, így gondolták, ideje megkérdezni a két kedvenc komodói sárkányukat, hátha ők már most meg tudják mondani, mire számíthatunk. Az újoncok, Murphy és Diablo nem sokat tétováztak, és – állítólag anélkül, hogy előtte beszéltek volna – mindketten a Denver labdáját támadták meg.

Egy kis érdekesség: a komodói sárkány a szájában található méregmirigyekkel egy harapással képes megölni akár egy embert is. Ha tehát egyszer kinyitják a szájukat, azonnal menekülni kell. Pont, mint Richard Shermannél.

4. Princess, a teve

Princess idén már nem jósol (Fotó: abcnews.com)
Princess idén már nem jósol (Fotó: abcnews.com)

Szegény Princess már a felhők közül nézi a hétvégi Super Bowlt, pedig formában volt, a jós teve sorozatban hatszor találta el a döntő győztesét. A 27 esztendős beteget pár nappal ezelőtt el kellett altatni, így már nem volt ideje elárulni, ki is emelheti majd hétfő hajnalban az égbe a kupát. Micsoda balszerencse, hogy pont a saját jövőjét nem látta...

5. Teddy Bear, a tarajos sül

Szerencsére azért Princess távozásával sem maradunk tanácstalanul, itt van ugyanis Teddy Bear. Az ezres cukiságfaktorral rendelkező tarajos sül egy igazi legenda, legalábbis a videóját feltöltő New Jersey-i állatkert marketingese szerint, aki állítja, Teddy az előző két SB végkimenetelét is érezte a tüskéiben. Ő most a Seahawks kukoricája mellett döntött – meglátjuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik