Költözés miatt időlegesen luxuskecóban húzza meg magát az egykori NFL-ász – képek

Vágólapra másolva!
2013.08.06. 19:57
Michael Strahan, az NFL egykori sztárja jól sáfárkodott a profi évei alatt felhalmozott vagyonnal. Mi mással magyarázhatnánk, hogy dollármilliókból gazdálkodik ő és csinos menyasszonya, Nicole Murphy? Ráadásul nemrég adtak túl 11 millió dollárt érő házukon, amelyet tavaly vettek 7.9 millióért...

 

Ennek az lett a súlyos következménye, hogy átmenetileg hajléktalanok lettek, mivel még nem sikerült megtalálni új otthonukat. Addig áthidaló megoldásként a Beverly Parkban bérelnek egy „aprócska”, 1000 négyzetméteres lakást.

A Beverly Park az amerikai milliomosok felkapott környéke. Van itt háza Denzel Washingtonnak, Sylvester Stallonénak, Wayne Gretzkynek, Samuel Jacksonnak és rengeteg, Amerikában híres, nálunk névtelen embernek.

Egy ilyen ingatlan értéke 20 millió dollár, bérleti díja havi 100 ezer dollár körül lehet, legalábbis addig, amíg meg nem találják a megfelelő családi fészket. Addig maradnak a nyolc hálószobás, tíz fürdőszobás, minden igényt kielégítő házban. Mi pedig megmutatjuk a tmz.comról a házról készült képeket, hátha valakinek kedve támad időlegesen kibérelni.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik