Íme, a lány, aki miatt Otigba Kenneth rendkívül szerencsés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.11. 22:11
null
<strong>Sanne Veerbeek - </strong>TEKINTSE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!
„Elképesztően szerencsés pali vagyok” – mondta kacagva a Nemzeti Sport Online-nak Otigba Kenneth, a Heerenveen 22 éves magyar utánpótlás-válogatott védője, amikor kedveséről, a 19 éves Sanne Veerbeekről kérdeztük.

 

A holland élvonal hetedik helyén álló klub játékosa egyik csapattársának köszönheti, hogy nagyjából két évvel ezelőtt megismerkedhetett az énekesnőként egyre nagyobb elismertséget szerző lánnyal – a kolléga ugyanabból a Hollandia kisvárosból (Hoogeveen) származott, mint Sanne.

A nigériai apától és magyar anyától született magyar U-válogatott futballista azt mondja, eleinte szó sem volt szerelemről, egyszerűen csak jól érezték magukat egymás társaságában, ám mivel egy idő után már nehezen bírták ki egymás társasága nélkül, hát kipróbálták, milyen lenne együtt – mindennek éppen egy esztendeje.

Mivel sem a labdarúgás, sem a showbiznisz nem tűri a normális (vagyis az átlagos) életformát, Otigbáéknak háromszor is át kell gondolniuk a heti programjukat, mielőtt megtervezik, ki, mikor és hol tud kiszakítani néhány órát a feszes napirendjéből azért, hogy találkozni tudjanak. Ugye, nem is egy városban élnek, Heerenveen és Hoogeveen nincs ugyan távol egymástól, de a 44 kilométert azért mégis le kell gyűrni. Azért sajnálkoznunk nem kell, heti 3-4 alkalommal biztosan látják egymást.

Sanne Veerbeek és Otigba Kenneth – GALÉRIA!
Sanne Veerbeek és Otigba Kenneth – GALÉRIA!
Amíg a hátvédnek a tavaly őszi parádés berobbanását követően idén kissé szerényebb játéklehetőséggel kell beérnie (a 2014–2015-ös idényben eddig öt bajnokin 169 percet játszott a 12 forduló során, egy évaddal korábban 2029 játékperc jutott neki a 34 kör alatt), addig Sanne karrierje épp most van emelkedőben.

Az éneklésre gyermekkora óta nagy hangsúlyt fektető lány számára a 2013-as hollandiai X-Faktor hozta meg az áttörést, ahol egészen a mentorházas szakaszig jutott, s ugyan a nyolc szereplős élő műsorba nem jutott be, megnyerte a közönségdíjat, ami a népszerűségen túl a Sony Music egy éves támogatását is magával hozta.

Sanne Veerbeek – GALÉRIA!
Sanne Veerbeek – GALÉRIA!

Azóta Ayden művésznéven énekel, az egész világon ismert amszterdami DJ-trió Yellow Clownnal közösen készített dala, a „Till it hurts” már letölthető, november 24-én pedig a Bangkokban forgatott videoklipjüket is megtekintheti a nagyérdemű – Kenny szerint ez hozhat igazán nagy áttörést a kedvesének.

Hogy mit hoz a jövő, s hogyan alakul a közös életük, arról Kenny szerint felesleges beszélni. „Sanne nem csak szép, de okos, érdekes, különleges, szerény, tisztelettudó, és ami a legfontosabb, tudja, hogy mit szeretne az élettől – mondja a labdarúgó. – Minden egyébről ráérünk még később agyalni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik