Hűtővel a hátán futotta körbe Britanniát – megroppant a gerince

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.19. 12:09
null
Hűtővel a hátán futott, nem is keveset (Forrás: Daily Mirror)
Tony Phoenix-Morrison egy több mint 42 kg-os hűtőszekrénnyel a hátán futotta körbe a Brit-szigetet, de most, hogy teljesítette a valamivel több mint 1000 mérföldes távot, kórházba kellett mennie, mert megroppant a gerince.

A 49 éves férfi, akinek a beceneve „Hűtős Tóni", egyszerűen nem tud már járni sem, ezért vitték kórházba. Lehetséges, hogy ezzel véget érnek a különös kihívásai, amelyek ugyancsak igénybe veszik a szervezetét.

„Megroppantam, de fantasztikus volt, ahogy futás közben emberek álltak ki feliratokkal az út mellé, a nevemet skandálták, kezet fogtak velem, ezért mindig tovább akartam haladni. Igazából egy hétköznapi pasas vagyok, és egész egyszerűen fantasztikus, hogy ennyien álltak az ügyem mögé."

„A büszkeségtől és a fájdalomtól sírva értem be a célba. Ez visszaadta a hitemet."

„Sohasem éreztem hasonlót. Nehéz életem volt, egyáltalán nem vagyok hozzászokva az ilyen dicséretekhez. Ez volt futóként a legszebb pillanat az életemben. És ha úgy kell lennie, hogy ez volt az a nap, amikor Hűtős Tóni befejezte, akkor ez volt a legjobb nap rá."

Az elképesztő futás célja az volt, hogy a rákkutatás segítésére létrejött Sir Bobby Robson alapítványnak gyűjtsön pénzt.

Tony Phoenix-Morrison megérkezett a célba (forrás: Daily Mirror)
Tony Phoenix-Morrison megérkezett a célba (forrás: Daily Mirror)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik